STRAŠNE VIJESTI

Proslavljenu sportašicu i olimpijku (50) pronašli su mrtvu u stanu. Razlog smrti je zaista bizaran

Pixabay
21.08.2024.
u 11:33

Prve OI su joj bile u Barceloni 1992. godine, da bi nastupila poslije u Atlanti, Sydeyju i Atene, preskočila je Peking, a zadnji put je nastupila na OI u Londonu 2012. godine, nakon čega je završila dugačku i uspješnu karijeru.

Tužne vijesti dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država, gdje je prošlog petka policija pronašla beživotno tijelo poznate olimpijke Daniele Larreal Chirinos, u njezinom stanu. Inače uspješna biciklistica imala je samo 50 godina, a nakon sportske karijere radila je u jednom hotelu u Americi. Chirinos je jedna od najvećih sportašica u povijesti iz Venezuele, a sudjelovala je na čak pet Olimpijskih igara.

Prve OI su joj bile u Barceloni 1992. godine, da bi nastupila poslije u Atlanti, Sydeyju i Atene, preskočila je Peking, a zadnji put je nastupila na OI u Londonu 2012. godine, nakon čega je završila dugačku i uspješnu karijeru. Daniele je osvojila dva zlata i tri srebra na Panameričkim igrama, dva zlata, tri srebra i četiri bronce s Panameričkog prvenstva i osam zlata, dva srebra i broncu s Centralnoameričkih igara.

VEZANI ČLANCI:

Kako se može doznati iz američkih medija Chirinos je pronađena u svom stanu i informacije iz istrage govore da je umrla od posljedica davljenja hranom, a kada su na poslu primjetili kako je nema nekoliko dana alarmirana je policija. Liječnički nalazi pokazali su da je bila mrva već pet dana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije