PREGRŠT NATJECANJA

Raspored nastupa hrvatskih olimpijaca. Sprema se uzbudljiv dan u Parizu

Tennis - Women's Singles Second Round
Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
1/4
30.07.2024.
u 07:50

Jedan od zasigurno najvećih događaja dana jest meč Donne Vekić i Coco Gauff u osmini finala, a isto tako ćemo gledati vaterpolo derbi Hrvatske i Italije, svjetskih prvaka i doprvaka

Olimpijske igre u Parizu kreću u svoj četvrti dan, što znači da je na redu još sportova, a posebno bi zadovoljni mogli biti ljubitelji onih borilačkih. U ponedjeljak je strijelac Miran Maričić (27) donio Hrvatskoj brončanu medalju, prvu ovih igara, u finalu zračne puške na 10 metara. Matija Marinić je u finalu kanua na divljim vodama završio osmi, a hrvatski rukometaši doživjeli su neočekivani poraz od Slovenije (31:29). Uz to, olimpijski pobjednici iz Tokija, Nikola Mektić i Mate Pavić, ispali su već u prvome kolu turnira u parovima, a prolaz nije izborio niti stolnotenisač Tomislav Pucar.

Mnogo sadržaja sprema se i u utorak (30. srpnja). Braća Fantela i Palma Čargo nastavit će natjecanje na francuskim vodama. Fantele su u ponedjeljak uspjeli popraviti svoj plasman, a isto će pokušati učiniti i danas. Cernogoraz nastavlja natjecanje u kvalifikacijama, a sat vremena kasnije započinje i natjecanje u Judu. Damir Martin se natječe u četvrtfinalu skifa, a braća Lončarić će nastupiti u polufinalu dvojca na pariće. 

Tennis - Women's Singles Second Round
1/12

Također, u trećem kolu stolnoteniskog turnira nastupit će Andrej Gaćina, a u utrci na 100 metara slobodnim stilom nastupit će naši plivači Nikola Miljenić u muškoj i Jana Pavalić u ženskoj konkurenciji. Jedan od zasigurno najvećih događaja dana jest meč Donne Vekić i Coco Gauff u osmini finala, a najbolja hrvatska tenisačica otvorit će i natjecanje u mješovitim parovima s  Pavićem. Još jedan veliki sportski događaj dana jest vaterpolo utakmica Hrvatske i Italije, svjetskih prvaka i doprvaka od 12.05. Gabriel Veočić će otvoriti natjecanje u boksu (do 80 kilograma), a u kvalifikacijama freestyle BMX-a nastupa Marin Ranteš.

–:-- → JEDRENJE (49er, plovovi 7-9) - braća Fantela
–:-- → JEDRENJE (windsurfing, plovovi 3-7) - Palma Čargo 
09.00 → STRELJAŠTVO (trap, kvalifikacije, 2. dan) - Giovanni Cernogoraz
10.00 → JUDO (do 63 kg): Katarina Krišto (od kvalifikacija do finala)
10.30 → VESLANJE (skif, četvrtfinale) - Damir Martin
11.00 → STOLNI TENIS (singl, 3. kolo): Andrej Gaćina - Yun-Ju Lin
11.10 → VESLANJE (dvojac na pariće, polufinale) - braća Lončarić
11.40 → PLIVANJE (100m slobodno, kvalifikacije) - Nikola Miljenić
12.00 → TENIS (osmina finala): Donna Vekić - Coco Gauff (1. meč na centralnom)
12.00 → TENIS (1. kolo, mješoviti parovi): Pavić/Vekić - Zhang/Zheng (3. meč na terenu 12)
12.05 → BOKS (do 80 kg, 2. kolo): Gabriel Veočić - Iashaish Hussein
12.05 → VATERPOLO (skupina A, 2. kolo): Hrvatska - Italija
12.55 → PLIVANJE (100m slobodno, kvalifikacije) - Jana Pavalić
15.10 → BICIKLIZAM (BMX freestyle, kvalifikacije) - Marin Ranteš
15.30 → STRELJAŠTVO (trap, finale) - Giovanni Cernogoraz (ako se plasira)
20.30 → PLIVANJE (100m slobodno, polufinale) - Nikola Miljenić (ako se plasira)
21.25 → PLIVANJE (100m slobodno, polufinale) - Jana Pavalić (ako se plasira)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije