KAKVA CIFRA

Real će dobiti najveću ponudu u povijesti sporta. U Madrid stiže nemoralan novac za zvijezdu

LaLiga - Real Madrid v Real Valladolid
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/3
27.08.2024.
u 15:22

Prije nekoliko tjedana list As tvrdio je da će Saudijska Arabija kraljevskom klubu platiti 400 milijuna eura, sada je Petón u El Chiringuitu otkrio da bi ta ponuda iznosila 500 milijuna eura

O zanimanju Saudijske Arabije za Viniciusa Juniora brujalo se cijelo ljeto i nastavlja se brujati o tome. Brazilac zna za taj interes i ono što mu nudi saudijski nogomet. Ponuda od milijardu eura za pet godina, uključujući plaću i bonus, čisto zbog podizanja imidža same Saudijske Arabije s obzirom da su domaćini Svjetskog prvenstva 2034.

Doduše, ponuda Real Madridu nije službeno stigla. No, prije nekoliko tjedana list As tvrdio je da će Saudijska Arabija kraljevskom klubu platiti 400 milijuna eura, sada je Petón u El Chiringuitu otkrio da bi ta ponuda iznosila 500 milijuna eura.

Real Madrid ima vrlo jasan stav po ovom pitanju: onaj tko želi Viniciusa mora platiti milijardu eura, njegovu raskidnu klauzulu. Dakle, ne planiraju prodati Brazilca i unatoč svemu što se šuška, mirni su jer ga ovog ljeta ne vide van kluba, kažu predstavnici Reala za Mundo Deportivo.

"Vinicius još nije odbio ponudu. Saudijci pregovaraju s Realom", kaže ESPN.

Nije prvi put da Real za transfer želi cifru koju je nemoguće platiti. Jedan od primjera je i Marco Asensio za kojeg je 2017. Real tražio upravo 500 milijuna eura te dao do znanja kako ga se ne namjerava riješiti.

Petón je, osim što je objasnio ponudu Saudijske Arabije, otkrio i da Real ima zamjenu za Vinija ukoliko stvarno ode. Radi se o krilnom igraču Athletic Bilbaa Nicu Williamsu koji je u dresu španjolske reprezentacije na vrhunskoj razini odigrao Euro 2024. na kojem je i otišao do kraja. Baskijski reprezentativac već je više puta bio želja Real Madrida.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije