Tottenhamov menadžer oduševljen Nikinom igrom

Redknapp: Kranjčara ćemo trebati, on nije na prodaju

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar jumps for the ball during their English Premier League soccer match against Blackpool at Bloomfield Road in Blackpool, northern England February 22, 2011.  REUTERS
Reuters
19.08.2011.
u 20:18

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp bio je vrlo jasan: - Niko Kranjčar nije na prodaju. Nećemo ga prodati ni Sunderlandu, ni bilo kome drugom

Redknapp je bio zadovoljan Kranjčarovom igrom u Edinburghu, gdje je Tottenham pobijedio Hearts 5:0 u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige. Hrvatski je reprezentativac igrao svih 90 minuta.

- Želimo zadržati Kranjčara, on je izvanredan igrač. Trebat ćemo ga u budućnosti - podvukao je Redknapp, istaknuvši da obožava Niku.

- Igrao je na sredini terena i izvanredno dirigirao igrom. On je klasan nogometaš - dodao je Tottenhamov menadžer te najavio je da će ulogu glavnog veznog igrača Kranjčar zauzeti u ponedjeljak na gostovanju kod Manchester Uniteda u susretu drugog kola engleskog prvenstva.

Ključne riječi

Komentara 4

JO
jolly
10:34 20.08.2011.

Bježi Niko dok još stigneš. Kad kapne lova od Modrića, Levy će u šoping, a ti na klupu, jer će ti igrači morati igrati (tko god bili)

OB
-obrisani-
20:48 19.08.2011.

E hvala ti svevisnji da se Redknapp konacno probudio. Dosta je Niko sjedio na klupi ili dobivao na kapaljku minute..

OB
-obrisani-
22:05 19.08.2011.

Niko je napravio tesku pogresku podpisavsi kontrakt na dugi rok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije