Dvadeseta obljetnica

Reprintana ulaznica povijesne utakmice Hrvatska - SAD

ulaznice (1)
Foto: Danijel Berković/PIXSELL
1/7
11.11.2010.
u 16:35

Ulaznica je napravljena kao poseban suvenir, a u sklopu te utakmice održat će se i prigodna proslava 20. obljetnice susreta sa SAD-om

Počela je prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2012. Hrvatska - Malta, koja će se igrati u Zagrebu 17. 11.

U sklopu te utakmice održat će se i prigodna proslava 20. obljetnice prve utakmice novog razdoblja hrvatskog nogometa protiv SAD-a.

Ulaznica je napravljena kao poseban suvenir, jer je na poleđini reprint originalne ulaznice s prve utakmice hrvatske reprezentacije protiv reprezentacije SAD-a 17. listopada 1990. Utakmica je završila pobjedom Hrvatske (2:0). Strijelci su bili Aljoša Asanovića i Ivan Cvjetković, a obojica su poentirala na asistenciju Marka Mlinarića.

Komentara 1

Avatar Eddie
Eddie
17:23 12.11.2010.

Ne volim ta reprintanja, jer ja svoju originalnu ulaznicu sa utakmice Hrvatska-SAD cuvam vec 20 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije