KULTNI VATRENI

Roberta Prosinečkog žestoko vrijeđali u Beogradu. Pogledajte što su skandirali hrvatskoj legendi

Prijateljska utakmica između nogometnih reprezentacija Crne Gore i Gruzije odigrana je na stadionu Pod Goricom
Foto: R.R.
1/4
24.09.2024.
u 17:18

Prosinečki je jedan od najboljih dijelova karijere proveo u Zvezdi, a u jednom navratu je bio i trener.

Za vrijeme jučerašnjeg vječnog beogradskog derbija u kojem je Crvena zvezda s 4:0 nadigrala domaćina Partizan, Grobari su spominjale bivšeg hrvatskog reprezentativca i legendu vatrenih, Roberta Prosinečkog. Prosinečki je jedan od najboljih dijelova karijere proveo u Zvezdi, a u jednom navratu je bio i trener.

- Ti si Zvezdin četnik, Roberte - bila je poruka koju su navijači Partizana imali za slavnog vatrenog, koji je sada izbornik reprezentacije Crne Gore. Na takav udar na Prosinečkog, brzo je došla i reakcija s druge strane. Svoj odgovor imali su navijači Crvene zvezde koji i dalje cijene i poštuju današnjeg crnogorskog izbornika. 

VEZANI ČLANCI:

- Na, na, na, na, na, na, na, Robert Prosinečki-  pjevali su svojem nekadašnjem igraču i treneru. Iz igračkih dana, oni stariji najviše pamte naslov prvaka Europe s Crvenom zvezdom osvojen 1991. godine, kada su crveno-bijeli u finalu u Bariju nakon lutrije s 11 metara slavio protiv Marseillea.

Oni mlađi navijači Prosinečkog više pamte po trenerskom poslu u Crvenoj zvezdi u razdoblju od 2010. do 2012. godine.

Komentara 6

Avatar PurpleRain
PurpleRain
18:09 24.09.2024.

Kog briga za derbi te četničke državice u raspadu i njihova vrijeđanja

ZA
!zagreb!
18:29 24.09.2024.

A ja žutog pamtim po kutiji šibica, po tekmama protiv Partizana 5:0, Celtica 3:0. I po dobrim utakmicama u Hrvatskoj repki i golu za treće mjesto.

NE
NervozniPoštar
18:46 24.09.2024.

Tako mu i treba kad ide u Beograd. Tko ide u Srbiju mora preuzeti posljedice tog rizika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije