REPREZENTACIJA

Rudić: Barač i Hinić preskaču Nizozemce, ali na njih računam

\'23.10.2010., Zagreb, Hrvatska - Kup hrvatske u vaterpolu.Utakmica drugog kola Mladost - Primorje.Samir Barac i Duje Zivkovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
06.11.2010.
u 13:14

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić odredio je jučer 15 igrača za utakmicu Svjetske lige s Nizozemskom koja će se igrati 16. studenoga u Dubrovniku u 17 sati.

U odnosu na sastav europskih prvaka iz Zagreba, u momčadi neće biti Barača, Hinića i Obradovića.

– Barač i Hinić propustit će tu utakmicu, ali na njih se i dalje računa. Obradović ima manjih zdravstvenih problema – objasnio je Rudić, koji će dupine okupiti u ponedjeljak 15. studenoga.

A danas se igraju utakmice trećeg kola regionalne Jadranske lige. Mladost u 18 sati dočekuje Koper i ta bi utakmica mogla biti vrlo zanimljiva, ne samo zbog nedavnog poraza žabaca od Medveščaka. Koprani, koje vodi Veselin Đuho, ove su godine znatno jači (došli su Nastran i Burburan) i u prošlom su kolu zamalo iznenadili Primorac.

Ostali parovi: Budva - POŠK (18), Cattaro - Medveščak (19.30), Primorje - Jadran (S) (20), Mornar - Šibenik (19), Primorac - Jadran (HN) (nedjelja u 19 sati), Jug je slobodan.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Dario--
14:30 06.11.2010.

Mislim da je Barač sa 37 godina dao sve što je mogao dati reprezentaciji,vrijeme je za nove klince prije svih za Ivana Perića kojemu je tek 21 godina!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije