PROŠLA BEZ PROBLEMA

Sandra nakon sjajnog bacanja: 'Čeka me selo, odmor i terapije. Ponijela sam i vlastiti frižider'

Athletics - Women's Discus Throw Qualification-Gp B
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
02.08.2024.
u 23:30

"Iz iskustva znam i to uvijek radim - gledam samo sebe. Ako budem bacila hitac za koji se spremam i koji zaslužujem, mogu se visoko plasirati. Ne želim se ometati drugim protivnicima, neka se one ometaju sa mnom, a ne ja njima", rekla je Sandra Elkasević

Hrvatska bacačica diska Sandra Elkasević plasirala se fantastičnim hicem u finale svoje discipline na Olimpijskim igrama u Parizu. Već u prvom pokušaju Elkasević je bacila do 65.63 metara, prebacivši tako kvalifikacijsku normu od 64 metra. Taj joj je hitac donio drugo mjesto, a od nje je bolja bila tek američka predstavnica Valerie Allman s 69.59 metara

"Odradili smo zagrijavanje vani, na ulasku u stadion. Došli smo tu, prva dva hica na zagrijavanju nisam bila kakva sam priželjkivala, ali jako sam se dobro osjećala. Onda sam malo bila u strahu koliko se dobro osjećam jer se nisam htjela puno potrošiti", rekla je Sandra Elkasević nakon bacanja za HRT.

GALERIJA Barbara Matić osvojila zlatnu medalju u judu na Olimpijskim igrama

Athletics - Women's Discus Throw Qualification-Gp B
1/52

"Htjela bih se spremiti za finale koje nas očekuje u ponedjeljak u večernjim terminima. Bila mi je želja riješiti u prvom hicu da idemo doma. Tako sam i mami obećala i to sam riješila. Još jedne kvalifikacije glatko odrađene", dodala je osvajačica dvije zlatne olimpijske medalje.

"Iz iskustva znam i to uvijek radim - gledam samo sebe. Ako budem bacila hitac za koji se spremam i koji zaslužujem, mogu se visoko plasirati. Ne želim se ometati drugim protivnicima, neka se one ometaju sa mnom, a ne ja njima. Želim biti najbolja verzija same sebe. Pa neka bacim i 70 metara i budem 17., to jest ne mogu biti 17. već 12., ali ja ću biti sretna. Čekaju me odlazak u selo, odmor i terapije. Sve je kako treba. Nabavili smo si klimu, nabavili smo si frižider, ponijeli smo svoje madrace. Francuzi, ne možete nam ništa, tako da smo spremni na sve", zaključila je Elkasević.

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:52 03.08.2024.

Od kada se udala, i promijenila prezime, Sandra mi je sve ljepša i ljepša. Tko misli kao ja neka mi udari minus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije