EVO PRILIKE

Španjolci: Mijenja se status Luke Modrića u Realu. Hrvat koristi pakleni raspored kraljeva

Alberto Gardin/IPA Sport / ipa-agency.net
14.09.2023.
u 13:08

Trener Carlo Ancelotti trenutno na raspolaganju ima tek 15 igrača i dva vrata, a slijedi zaista mnoštvo utakmica

Hrvatski kapetan Luka Modrić izgubio je mjesto prvotimca u madridskom Realu početkom ove sezone, ali španjolski mediji na čelu s Marcom pišu kako će se to u iduća tri tjedna bitno promijeniti. Naime,  Real u tom razdoblju igra čak sedam utakmica, od čega dva derbija s Real Sociedadom i Atleticom te utakmice Lige prvaka (Union Berlin, Napoli), a tri dana prije početka paklenog rasporeda Ancelotti na raspolaganju ima tek 15 igrača. 

- Izuzevši golmane Kepu i Lunina, Real ima samo 15 spremnih igrača za pakleni raspored koji mu slijedi. Ancelottiju se, doduše, vraćaju Ceballos i Mendy, ali obojica nakon dugih pauza uzrokovanih teškim ozljedama i ne može se od njih očekivati da odmah i zaigraju, a kamoli budu nositelji na ovako teškim i brojnim utakmicama - piše Marca te dodaje:

VEZANI ČLANCI:

- Vinicius bi se mogao vratiti za deset dana i gradski derbi, Arda Güler za nekoliko tjedana, dok su Courtois i Militao izvan stroja do sljedeće godine. Dodamo li ovome da se Realu s utakmica reprezentacija iscrpljeno i umorno vratilo čak 12 igrača, jasno je zašto Ancelotti nije sretan. 

Upravo zbog brojnih izostanaka španjolski mediji navode da je ovo velika prilika Modriću, koji je u prve četiri utakmice sezone odigrao samo 133 minuta. 

Komentara 3

DM
D'Mich
01:10 15.09.2023.

Modrić koliko god bio dobar Real mora misliti na budućnost i oni traže rješenje za slijedećih 10 godina. Luka nije u toj priči i očekivano je da guraju mlade igrače u vatru jer kako će se oni razigrati ako ne igraju. Dakle realno Modrić nema šta tražiti u Realu, Amerika je za takve obećana zemlja. Ali Modrić je tvrdoglav i drži se Madrida kao pijan plota, vidjet ćemo dokle.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:01 14.09.2023.

ima tek 15 igrača i dva vrata...hahaha

DU
Deleted user
15:54 14.09.2023.

Da, sad je Luka ne dobar nego super ma 1.liga je kad im nema tko igrat...Luka ne daj se zavarat nece promijeniti ovo tvoj status u klubu, cim im prode frkica s igracima vracas se na klupu i zato bjezi od tamo ako mozes. Bolje i s messijem u americi nego ovo u sto se pretvorio tvoj zivot u realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije