JOSE MOURINHO

Special One želja Brazila koji traži novog izbornika nakon ispadanja od Hrvatske

Serie A - AS Roma v Napoli
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/4
23.12.2022.
u 19:30

Međutim, talijanski mediji navode kako se Roma ne želi razići sa svojim trenerom s kojim ima ugovor do 2024. godine, niti su spremni dopustiti mu da preuzme dvostruku ulogu.

Nakon što je izbornik Tite podnio ostavku nakon ispadanja od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, vodstvo Brazilskog nogometnog saveza (CBF) je krenulo u potragu za njegovim nasljednikom. Prvo ime na listi brazilskih želja bio je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, međutim talijanski stručnjak nije želio napustiti "Kraljevski klub".

- Nemam namjeru napuštati Real prije nego mi istekne ugovor, a on traje do kraja lipnja 2024. godine - rekao je Ancelotti u razgovoru za Radio RAI.

Talijanska La Repubblica navodi kako Brazilci sada žele trenera Rome Portugalca Josea Mourinha i već su počeli pregovore s njegovim agentom Jorgeom Mendesom. Mourinho je prije pet godina priznao kako bi vođenje Brazila u budućnosti bilo 'uzbudljivo'.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil - Education City Stadium, Doha, Qatar - December 9, 2022 Brazil's Danilo during the penalty shootout REUTERS/Suhaib Salem Photo: SUHAIB SALEM/REUTERS
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS

Međutim, talijanski mediji navode kako se Roma ne želi razići sa svojim trenerom s kojim ima ugovor do 2024. godine, niti su spremni dopustiti mu da preuzme dvostruku ulogu.

Peterostruki svjetski prvaci bili su jedni od favorita za osvajanje World Cupa u Kataru, ali Titeova momčad se nasukala na "hrvatske hridi". Tite je samo dva sata nakon, za brazilce šokantnog poraza, podnio ostavku okončavši šestogodišnji mandat na čelu reprezentacije.

>> Mamić: 'Za Novu sam tu, u Međugorju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije