VIRALNI HIT

Srbi žestoko provociraju uoči okršaja s Hrvatskom: Pišu o izgledu našeg hit vaterpolista u Parizu

Zagreb: Zoran Milanović uručio je odlikovanja hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji povodom osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Dohi
Robert Anic/PIXSELL
10.08.2024.
u 16:07

Stasiti hrvatski centar je 198 centimetara visok i 135 kilograma težak, te spada među najteže sportaše olimpijskog turnira.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija jučer navečer je izborila plasman u veliko finale olimpijskog turnira u Parizu 9:8 pobjedom protiv Mađarske. Na putu do olimpijskog zlata barakude još moraju poraziti Srbiju, aktualnog olimpijskog pobjednika. Balkanski derbi je na rasporedu u nedjelju u 14 sati. Fotografija jednog hrvatskog vaterpolista postala je senzacija na društvenim mrežama. Riječ je o našem centra Josipa Vrlića koja je pregledana više od 20 milijuna puta na društvenoj platformi X.

GALERIJA Hrvatski vaterpolist posao pravi hit u Parizu

Zagreb: Zoran Milanović uručio je odlikovanja hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji povodom osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Dohi
1/12

Stasiti hrvatski centar je 198 centimetara visok i 135 kilograma težak, te spada među najteže sportaše olimpijskog turnira. Iako su se pojavili brojni komentari na račun njegove težine, oni upućeni u vaterpolo shvaćaju da mu je za poziciju na kojoj igra težina zapravo velika prednost. 

Vrlićeva viralna fotografija koja se dijeli internetskim bespućima nije promaknula niti srpskim medijima. 'Prva trbušina Olimpijade udara na Delfine: Fotografije hrvatskog vaterpolista od 140 kilograma dijele milijuni ljudi' provocira sprski Telegraf svojim naslovom uoči nedjeljnog finala.

VEZANI ČLANCI:

Isti izvor se podsjetio i jedne Vrlićeve izjave u razgovoru upravo za Večernji list, a koja se tiče njegovog omiljenog jela.

- To su punjene paprike, a najbolje ih sprema moja sestra Jelena. Mi smo prilično brojna obitelj, imam dva brata i sestru. I lijepo nam je. Na kilograme sam navikao. Ionako kažu da sam, usprkos njima, prilično plovan. Ne smetaju mi kilogrami, uostalom raspoređeni su na 198 centimetara visine, ali godine su mi počele smetati - svojedobno je rekao 38-godišnji Vrlić.

Komentara 3

CR
crocro
08:14 11.08.2024.

O kakvom balkanskom derbiju pišu? Hrvatska je srednje europska zemlja, Hrvatska je mediteranska država, Hrvatska je država koja pripada zapadnoj civilizaciji, Hrvatska je članica EU, Hrvatska je članica NATO saveza, Hrvatska je u Schengenskoj zoni, Hrvatska je u euro zoni, a Srbija je sve suprotno od toga. Srbija je duboko na Balkanu, Neke Hrvatske regije, naročito sjeverozapadne su potpuno izvan Balkana, čak su i neke slovenske regije u odnosu na sjeverozapad Hrvatske, južnije. Hrvatska i Srbija su čiste suprotnosti po svim pitanjima, tako da to neće biti balkanski derbi, već zapada i istoka za kojega se Srbija opredijelila povezujući se s s Rusijom.

Avatar Moodleen
Moodleen
18:13 10.08.2024.

A da malo smanjite to vaše svakominutno srbijankanje? Pa u Hrvatskoj ste, kaj ne? Uzmite godišnji, odite tam k njima i uživajte, a nas oslobodite tih vaših idola. Hvala

HR
hrza
07:34 11.08.2024.

Čini se da je ipak Zoka malo teži od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije