PROSLAVA

Stara dama želi novi dom i ulazak u 3. ligu

Nogomet
24.12.2009.
u 17:30

Od krpenjača do prave lopte, od mjesta za igru na starom placu do današnjeg igrališta i moderne zgrade, koja se trenutačno gradi, prošao je u devet desetljeća Nogometni klub Podravina.

 Prošlo je kroz klub oko 400 igrača, izmjenjivali su se predsjednici, a mijenjalo se i ime kluba. No Ludbrežanima je klub Podravina stara dama.

– Održali smo se svih tih godina jer nikad nisu postojale ambicije koje nisu imale i materijalno pokriće. Oduvijek je cilj, pa tako i danas, osigurati stručni i pedagoški razvoj naših mladih – rekli su nam Josip Perin i Dragutin Poje, koji su primili plakete za 50 i više godina rada u klubu.

Na proslavi godišnjice bili su i čelnici Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković i Zorislav Srebrić.

– Povijest dovoljno govori o klubu, a impresivno je i to što je 160 klinaca u školi nogometa – rekao je Marković. Podravina je posljednjih nekoliko godina željela da se sagradi nova zgrada.

– Imat ćemo modernu zgradu, na dvije etaže. Otvaranje se planira u svibnju. Nadamo se i da ćemo postignuti cilj, ući u 3. ligu – rekao je predsjednik NK Podravina, Mladen Henec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije