POČIVAO U MIRU

Tragedija potresla Otok, osvajač Lige prvaka umro nakon teške ozljede glave: 'Duboko smo šokirani'

Pexels
16.09.2024.
u 16:48

Najbolje nogometne dane proživljavao je 80-ih godina prošlog stoljeća, kada je Aston Villa bila uvjerljiva u domaćem prvenstvu (1981.), a zatim su godinu dana kasnije osvojili i naslov europskog prvaka.

Preminuo je Gary Shaw, legenda Aston Ville, koja je s engleskim klubom osvojila prvenstvo i Kup prvaka (Ligu prvaka), prije tjedan dana primljen je u bolnicu nakon što je pao i zaradio teške ozljede glave. Shaw je preminuo u 64. godini života i tako šokirao cijelu Englesku.

 

 

Najbolje nogometne dane proživljavao je 80-ih godina prošlog stoljeća, kada je Aston Villa bila uvjerljiva u domaćem prvenstvu (1981.), a zatim su godinu dana kasnije osvojili i naslov europskog prvaka. Shaw je rođen u Birminghamu, a nakon što je prošao školu nogometa Aston Ville, za seniore je odigrao 213 utakmica na seniorskoj razini, zabio 79 pogodaka i ušao u legendu.

VEZANI ČLANCI:

- Aston Villa duboko je šokirana i duboko ožalošćena saznanjem da je Gary Shaw - jedan od naših heroja u osvajanju Kupa prvaka - preminuo. Gary je bio jedan od nas, talentirani napadač koji je oduševio navijače svojim golgeterskim pothvatima koji u našim uspjesima 80-ih godina - napisali su Villainsi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije