TUŽNE VIJESTI

Tragična smrt poznate reprezentativke (28): Čekali je na treningu pa pronašli beživotno tijelo

Instagram screenshot
30.08.2024.
u 09:16

Još uvijek se ne zna što se točno dogodilo, a na tragedija nije ništa upućivalo s obzirom na to da je odbojkašica bila pred novom klupskom sezonom i ranije ovog ljeta na Instagramu dijelila je fotografije u dobroj atmosferi.

Užasne vijesti došle su iz Turske gdje je pronađeno mrtvo tijelo Pilar Victorije, ponajbolje odbojkaške reprezentativke Portorika kojoj je bilo tek 28 godina. Victoria je igrala za klub Nilufer Belediyespor, klub iz Burse, a kako je objavio turski portal Haberler, beživotno tijelo su pronašli u njezinom stanu nakon što su je išli tražiti ljudi iz kluba jer se nije pojavila na jutarnjem treningu.

Još uvijek se ne zna što se točno dogodilo, a na tragedija nije ništa upućivalo s obzirom na to da je odbojkašica bila pred novom klupskom sezonom i ranije ovog ljeta na Instagramu dijelila je fotografije u dobroj atmosferi. 

VEZANI ČLANCI:

- Savez do sada nije imao nikakvu izjavu jer je tako želio njezin otac, ali u međuvremenu je došlo više poruka putem društvenih mreža i iz Turske, sada moramo potvrditi što se dogodilo, s velikom boli u našim srcima. Došao mi je jutros poziv s tužnim vijestima, imao sam težak zadatak da o tome obavijestim i roditelje - izjavili su iz odbojkaškog saveza Portorika. 

Više detalja smrti 28-godišnjakinje bit će otkriveno nakon policijske istrage, a osim u Turskoj i portorikanskoj reprezentaciji, ranije je u karijeri bila aktivna na terenu za vrijeme studiranja u SAD-u, u sveučilišnim ekipama Texas Longhornsa i Arkansas Razorbacksa.

Ključne riječi

Komentara 2

TI
Tinček
12:54 30.08.2024.

Utvrdit će oni ništa ko i kod nas. Tužno kako god

MA
marinalučica
09:44 30.08.2024.

Najprije utvrditi je li smrt bila iznenadna. Veoma lijepa djevojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije