VIĐEN JUTROS

Na ulazu u Split: Osvanula poruka podrške Bad Blue Boysima

Split transparent
Dalmacija Danas
13.08.2023.
u 10:33

Roditelji uhićenih su zatražili pomoć od državnih institucija, odvjetnici razmatraju pristranost sudaca i kritiziraju pristup medija, uhićenici strahuju od odmazde u grčkim zatvorima, a analiza DNK trebala bi uskoro početi. U cijelom kaosu, iz Splita dolazi poruka podrške

Danas je posljednja skupina od 35 Hrvata uhićenih nakon navijačkih nereda u Ateni izašla pred istražni sud. Tijekom posljednja dva dana isto je učinilo još 70 osumnjičenih, a sud je svima redom odredio mjeru istražnog zatvora.

Roditelji uhićenih su zatražili pomoć od državnih institucija, odvjetnici razmatraju pristranost sudaca i kritiziraju pristup medija, uhićenici strahuju od odmazde u grčkim zatvorima, a analiza DNK uzoraka uhićenih i materijala prikupljenog na tijelu žrtve trebala bi uskoro početi.

VEZANI ČLANCI:

Jutros je u Splitu osvanuo transparent s porukom podrške Bad Blue Boysima. "Hrvat uz Hrvata. Podrška BBB", piše na transparentu postavljenom na ulazu u Split, piše Dalmacija Danas.

Foto: Dalmacija Danas

VIDEO Grci: Otkriven uzrok i točno vrijeme smrti grčkog navijača. Našao se među sukobljenim huliganima

Komentara 30

OL
olujasviholuja
11:16 13.08.2023.

Zašto se stavila slika navijača koja prikazuje paljenje baklji na tribinama, a što onda potiče takve zabranjene radnje ovih nadobudnih klinaca.

BO
boom
13:59 13.08.2023.

Bravo Torcida!!!

KU
kuramela
12:19 13.08.2023.

Ma koliko bili krivi naše momke treba spašavati od odmazde, ovo nije bezazleno, ovo treba rješavati naša diplomacija i to hitno jer im je to dužnost, i oni su Hrvatski građani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije