Razvan Lucescu

Trener Petrolula: Protiv Dinama ćete vidjeti naše sasvim drugo lice

26.06.2014., Murska Sobota, Slovenija - Prijateljska utakmica, FC Petrolul Ploiesti - GNK Dinamo.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.08.2014.
u 17:39

- Utakmica s Dinamom bit će nešto sasvim drugačije, vidjet ćete naše drugačije lice. U toj utakmici je i ulog drugačiji, to je novi protivnik i neće to biti isto

Rumunjski Petrolul u posljednjem je prvenstvenom kolu remizirao s Rapidom iz Bukurešta, završilo je 0:0. Sljedeći protivnik bit će mu zagrebački Dinamo u doigravanju za Europsku ligu. 

- Mi smo glavni krivci za taj rezultat, bili smo uvjereni u pobjedu i zato smo loše reagirali. Imali smo šest ili sedam dobrih prilika, ali ih nismo iskoristili, a morali smo. Zato smo si sami krivi, rekao je trener Razvan Lucescu.

Sad njegove igrače očekuje težak susret protiv Dinama.

- Utakmica s Dinamom bit će nešto sasvim drugačije, vidjet ćete naše drugo lice. U toj utakmici je i ulog drugačiji, to je novi protivnik i neće to biti isto. Igrao sam već protiv momčadi takvog kalibra, ali mi smo iznimno motivirani, bit ćemo brzi i agresivni, zaključio je Lucescu.

>>Petrolul remizirao uoči susreta s Dinamom i pao s prvog mjesta

Komentara 2

MA
Matija100
11:46 20.08.2014.

Haška-Pravda iz kojeg si ti svemira izmigoljio pa trpaš Dinamo u balkance. Zagreb nikad nije bio na Balkanu. Druga je stvar što smo predugo vremena okupirani balkancima.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:32 19.08.2014.

Protiv Dinama ćete vidjeti naše sasvim drugo lice Petrolula jer kada balkanci nagaze balkance bilo to u nogometu ili u ratu uvijek je veselo, žustro i zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije