Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE RASPOLOŽENJE

Tucak poslije debakla u Fukuoki: Čemu ovo? To je čisti sadomazohizam, nama nije mjesto ovdje

Zagreb: Konferencija vaterpolske reprezentacije uoči prve utakmice na Svjetskom kupu
Igor Kralj/PIXSELL
26.07.2023.
u 20:45

Hrvatska će se s Australijom boriti za 9. mjesto, a ta utakmica igra se u četvrtak u 3.30 sati po našem vremenu

Na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Fukuoki Hrvatska će se boriti za deveto mjesto s Australijom. Epilog je to utakmica za razigravanje od 9. do 12. mjesta u kojima su naši igrači lagano pobijedili Kanadu s 13:5, dok su Australci teškom mukom iščupali pobjedu protiv Japana sa 16:15.

Jasno, bio je rutinski odrađen posao za izabranike Ivice Tucka, razlika u kvaliteti je ogromna i zato je logično da se nakon utakmice razgovaralo o svemu drugome, a ponajmanje o Kanadi. Naš je izbornik zvučao iznimno depresivno, a pomalo i prepotentno:

– Naravno da nama nije mjesto ovdje, u ovom dijelu, ali tako su se posložile kockice. Sad moramo to odraditi i to smo i učinili. No moram reći da uopće ne vidim smisao ovakvih utakmica. Ovo je mentalno ubijanje i igrača i mene i mojih suradnika. Ne mislim samo na Hrvatsku nego općenito, zašto smo još ovdje. Ako prvih šest mjesta vodi na sljedeće Svjetsko prvenstvo, ne znam čemu uopće ove ostale sadomazohističke utakmice – kazao je Tucak dodavši:

VEZANI ČLANCI:

– Ostaje nam ovdje sada još jedna utakmica. To je dužnost, moramo to odraditi na maksimumu. No, hoćemo li na kraju biti deveti ili deseti, to ništa bitno neće promijeniti. Ostaje dojam da ovdje nismo bili pravi, nedostajalo je malo, ono se svelo na tu jednu loptu u nokaut fazi. Moramo vidjeti što je to bilo u toj jednoj lopti.

Hrvatska će s Australijom igrati u četvrtak u 3.30 sati po našem vremenu (HTV 2).

Četvrtfinale: Srbija – Italija 14:13 (11:11), Grčka – Crna Gora 10:9, Mađarska – SAD 13:12, Španjolska – Francuska 7:6.

 

Komentara 3

BO
BO22A
09:47 27.07.2023.

Vrijeme je za svježu krv,nove ideje,dakle vrijeme za novog trenera/Vjeko Kobešćak.

DU
Deleted user
09:05 27.07.2023.

Kme,kme... Gdje ste bili kad je grmilo protiv CG??

IL
ilija26
21:55 26.07.2023.

Budi čovjek i daj otkaz, odavno si potrošio sve kredite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije