Poraz još boli

Tucak: 'Nama nije mjesto ovdje. Ne vidim smisao ovog ubijanja igrača, mene i suradnika'

Zagreb:  Tucak predstavio 16-oricu igrača s kojima putuje na posljednje pripreme u SAD
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
25.07.2023.
u 12:37

"Ovo je jedan sadomazohizam. Svatko tko se bavi sportom zna kakvo je stanje kada izgubi. Kada se izgubi, ide se kući i to je to", zaključio je izbornik Ivica Tucak i dalje vrlo nezadovoljan usprkos pobjedi nad Kanađanima

Hrvatski vaterpolisti nakon pobjede protiv Kanade svoj nastup na svjetskom prvenstvu u Fukuoki završavaju ogledom protiv Australije. Hrvatski izbornik Ivica Tucak kritično je komentirao format natjecanja.

"Nemam što biti zadovoljan, odradili smo ono što moramo odraditi. Naravno da nama nije mjesto ovdje, u ovom dijelu. Tako su se posložile kockice. Moramo to odraditi. Nemam što zamjeriti igračima. Uopće ne vidim smisao ovoga. Smisao ovog mentalnog ubijanja igrača, mene i mojih suradnika", rekao je Tucak za HRT.

GALERIJA Alcaraz pobijedio Novaka Đokovića i osvojio prvi Wimbledon

Zagreb:  Tucak predstavio 16-oricu igrača s kojima putuje na posljednje pripreme u SAD
1/56

"Ne mislim samo na Hrvatsku, nego smisao uopće. Zašto više stojimo ovdje? Ako prvih šest mjesta vodi, onda se igra za to šesto mjesto i taj gornji dom. Ovo je jedan sadomazohizam. Svatko tko se bavi sportom zna kakvo je stanje kada izgubi. Kada se izgubi, ide se kući i to je to", zaključio je izbornik.

VEZANI ČLANCI:

"Žao nam je zbog te utakmice s Crnom Gorom. Mislim da nam je čak još teže nakon pogledanog videa, nakon prospavane noći, kada malo odvrtimo film. Stvarno, mislim da smo im, uz dužno poštovanje prema Crnoj Gori, previše toga poklonili mi sami. Ako ovo iskoristimo kao veliku školu i motivaciju za ubuduće, mislim da iz ovoga možemo na kraju puno i dobiti" ,rekao je vratar Toni Popadić.

VIDEO Tomislav Paškvalin: 'Crna Gora je zasluženo pobijedila, imali smo lošu realizaciju igrača više'

Komentara 10

JU
juma
15:13 25.07.2023.

Tucak se očigledno i dalje bez razloga bahati i potcjenjuje protivnike. Ako izgubiš u osmini finala, ne znam gdje bi ti bilo mjesto, nego tu gdje jesi? Budi ponizan i prihvati to takodjer kao jednu vrstu pokore za mizernu igru i rezultat na turniru.

ZO
zoranos
13:41 25.07.2023.

Pratim sport skoro sav izuzev onih USA/UK izmišlotina, ali vaterpolo je stvarno besmislen sport - doslovno negledljiv! Dakle sve je usporeno, jer ljudi plivaju, ne mogu trčati. Upravo zbog tog hendikepa mobilnosti sve u varetpolu se vrti oko igrača više! Dakle bacaju lopte sidrunu, kojega mogu daviti, kopati mu oči, skidati gače i sl. i neće biti prekršaja dok got taj čovjek ne ispusti loptu - e onda je faul. Međutim tu se događa i to da sidruni ispuste loptu jer nekome smrdi iz usta i evo igrača više i onda ono dosadno rukometno kruženje , ali bez da se igrači pomiću jer plutaju u vodi... Ubitačno dosadan i besmislen sport!

MO
moreplovac
12:59 25.07.2023.

Po Tucaku bi trebalo samo 5-6 timova na svjetskim i europskim takmičenjima nastupiti. Jer oni drugi su samo kante za nabijanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije