GLEDATELJI ZAPREPAŠTENI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Užasavajući pad biciklistice na Igrama! Udarila je glavom i ostala ležati

Mountain Bike - Women's Cross-country
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/2
29.07.2024.
u 00:04

Francuska natjecateljica je naposljetku sa staze morala biti odnesena na nosilima. Publika je pokušavala pomoći unesrećenoj biciklistici tako što je gromoglasno zapljeskala i skandirala njeno ime

Francuska biciklistica Loana Lecomte doživjela je tešku nesreću tijekom nedjelje utrke u ženskom brdskom biciklizmu na Olimpijskim igrama u Parizu. Utrku je dobro započela prilikom starta u Elancourtu, ali u poslijepodnevnim satima je 24-godišnja natjecateljica nesretno pala preko upravljača svoga bicikla dok je prolazila stjenovitim djelom staze.

Kamere su uhvatile trenutak kada glavom udara o pod. Zatim je ostala ležati bez svijesti, a u pomoć joj je brzo priskočila hitna medicinska pomoć. Redatelj je zbog uznemirujućeg sadržaja odbio emitirati snimku, a trenutak pada nije bio niti repriziran. Užasan pad je zabrinuo prisutne.

Mountain Bike - Women's Cross-country
1/27

Francuska natjecateljica je naposljetku sa staze morala biti odnesena na nosilima. Publika je pokušavala pomoći unesrećenoj biciklistici tako što je gromoglasno zapljeskala i skandirala njeno ime. "Loana Lecomte je na trenutak izgubila svijest, ali sada je dobro i zbrinula ju je liječnička služba. Njeno je stanje stabilno", objavio je francuski novinar Nicolas Georgereau na društvenim mrežama. Snimku pada možete pogledati OVDJE.

U utrci je na kraju slavila druga francuska vozačica Pauline Ferrand-Prevot. Biciklistica pod zastavom Sjedinjenih Američkih Država, Haley Batten, okitila se srebrnom medaljom, dok je Švedska natjecateljica Jenny Rissveds uzela brončano odličje. Muška utrka u brdskom biciklizmu je na rasporedu u ponedjeljak.

 

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
00:57 29.07.2024.

Zasto je to uzasavajuce???Jurila je svom brzinom prek kamenja I opala? Kaj je tu uzasavajuce osim nje same? Hocete se utrkivati s krokodilima, velikim bijelima, nilskim konjima u vodi ili leopardima I lavovima po zemlji? Kaj se mene tice izvolite. Ali nemojte poslije cmizdriti jer su vas pojeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije