HRVAT JE BIO SJAJAN

Babić i dalje neporažen! Bennett predao meč nakon 'kiše' udaraca koje je dobio

Sandra Simunovic/PIXSELL
07.08.2021.
u 21:51

Između dvojice boraca zaiskrilo je već prigodom sučeljavanja kada je došlo do razmjene šamara...

Hrvatski boksač Alen Babić došao je do svoje osme pobjede u nizu nakon što je Britanac Mike Bennett predao na kraju pete runde strašno atraktivan meč u kojemu je 'popio' nevjerojatan broj udaraca.

"Količina kažnjavanja koju će ovaj čovjek primiti bit će zaprepašćujuća. I neću stati sve dok se on bude u stanju micati. S tim kurvanjskim šamarom sebi si kupio ulaznicu za intezivnu njegu", najavio je Alen Babić nakon šamara na vaganju pred njegov osmi meč.

Pred hrvatskim boksačem Alenom Babićem (7-0) u subotu je bio osmi profesionalni nastup kojom prigodom će mu prepreka biti 28 kilograma teži Britanac Mike Bennet (7-1)
 

1. RUNDA

Odmah je jako krenuo naš boksač u prvoj rundi. Bennett nije znao što ga je snašlo. Mjerio ga je i fino je primao udarce Savageov protivnik.

Publika je bila u šoku, a Babić je išao na završetak posla odmah u prvoj rundi. Pola minute do kraja, sudac je primirio tenzije. Odmorio je Bennett, a Babić je zvao publiku da ga podrži. 

Prepun energije bacao je krošee u glavu protivnika pa dodao i par direkata u trup. Pokušao se oduprijeti Bennett, ali jedva je to uspio nakon prve tri minute. Nismo gledali tehnikalije u savršenstvu, ali želju da Babić stvarno na intenzivnu pošalje protivnika - deifinitivno jesmo.

2. RUNDA 

Mrvicu je sporije krenuo naš boksač u drugu rundu, a Britanac kao da je uhvatio zraka. Malo se približavao konopima Hrvat, spustio je gard, ali dobro još uvijek eskivira. 

Britanac drži gard, ali sada bi se mogla vidjeti razlika u kilaži. Njegovi su udarci iznimno teški. Uh! Sada je Alen primio jedan dobar direkti u glavu, ali je nastavio borbu kao da ništa nije bilo. 

Potpuno različite ove tri mintue od prvih. Izmijenjuju se boksači. Malo udara Babić, malo Bennett. Nadamo se da Alena neće koštati prečesto spuštene ruke. 

Naslonio se Britanac na na rub ringa, ali je izbjegao par udaraca i idemo u treću rundu. 

3. RUNDA

Pokušava Babić doći do Britanca, ne ide mu loše, ali kao da mu nedostaje i malo snage i pokoji centimetar u rukama da bi taj udarac bio onakav kakav on želi. 

Bennett 'pije' udarce kao da su limunada. Ni da ga dirnu. Većinu bi ovo do sada dobro zaljulalo. 

Ovo je mogao biti sjajan završetak na konopcima ringa, ali se nekako britanski boksač odupro ovim naletima Hrvata!

Kakav je sada kroše dobio Bennett, ali evo izdržao je još jednu rundu na nogama. Gotovo nevjerojatno!

4. RUNDA

Britanac kao da je trenirao samo upijanje udaraca i kao da je namjerno nabijao masu da bi se Alenu ruke odbijale kao od trampolin. 

Britanski div je još na nogama unatoč svim pokušajima Hrvata. 

Evo sada i jednog nesportskog pokušaja dok je odlazio Alen leđima okrenut, ali niti taj udarac Britancu nije sjeo. Omamljen je definitivno i pitanje je koliko će još ostati na nogama, osim ako vidimo nagli preokret strujanja udaraca.

Čak i preko kamera se čuje kako Babićevi udarci sjedaju na lubanju protivnika, ali evo i zvona. 

5. RUNDA

"Ne mora svaki tren biti udarac. Namjesti ga malo!", kaže Babićev trener. Ali Alen je opet krenuo jako. Ovo bi mogla biti runda koja će sve prelomiti. 

I evo ga. Ne diže Britanac glavu, ali još je na nogama. Baca udarce doslovno u vjetar, u prazno. Babić ne odustaje. Sjajna borba, moramo priznati, puna akcije. Na puno višem nivou od očekivanog i pravo je čudo da ovo Hrvat do sada već nije riješio s obzirom na sve što je pokazao. 

Ne bude li nakon ovoga Britanac imao potres mozga, bit će to medicinski fenomen. Evo i aperkata u bradu i krošea u glavu! Tako je, Alene! 

I evo kraja. Bačen je ručnik! Bennettov trener je predao meč!

Na linku ispod možete gledati uvodni dio događaja:

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
22:18 07.08.2021.

Čestitke Pjetraju i Babiću !!! ,iskreno,bojao sam se za ovaj meč

Avatar Behemot
Behemot
20:13 07.08.2021.

28 kg teži protivnik :O 120 kg vs 92? A ništa, nabiti ritam, ispucati 2.000 udaraca pa neka protivnika sruši kondicija.

IP
info_punkt
20:11 07.08.2021.

ne znate vi šta je jaki šamar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije