UOČI SEVILLE

VIDEO Kopić: Bruno Petković zna da ne igra dobro i nije mu lako trpjeti tolike kritike

Konferencija za medije GNK Dinamo uoči uzvratne utakmice Europa Lige protiv Seville
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
23.02.2022.
u 13:29

- Bruno je svjestan da ne igra dobro i da nije u optimalnom izdanju. Radi na sebi. Nije lako trpjeti tu količinu kritika gdje te kritiziraju znani i neznani. No, vjerujemo da će se vratiti.

Dinamo će sutra na Maksimiru (18:45) pokušati nadoknaditi 1:3 iz prve utakmice sa Sevillom u play-offu Europske lige, a susret su najavili trener Željko Kopić i igrač Bartol Franjić.

>> Pogledajte video konferencije za medije

- Sutra neće biti Perića, Ivanušeca, Ademija, Lauritsena i Andrića. Svi ostali su spremni i napravit ćemo sve da dođemo do kvalitetnog rezultata. Sretni smo što su ulaznice rasprodane jer će nam atmosfera biti vjetar u leđa.

Situacija s Brunom Petkovićem?

- Bruno je svjestan da ne igra dobro i da nije u optimalnom izdanju. Radi na sebi. Nije lako trpjeti tu količinu kritika gdje te kritiziraju znani i neznani. No, vjerujemo da će se vratiti. Svjestan je da nije u pravom stanju, da ne može živjeti u prošlosti i napravit će sve da bude onaj stari kakav nam treba - rekao je Kopić pa se još jednom osvrnuo na Sevillu:

- Sevilla je jedna od top europskih momčadi, ali napravit ćemo sve da odigramo pravu utakmicu.

Dinamu nakon Seville u nedjelju slijedi derbi s Osijekom.

- Raspored je naporan, ali što se tiče prvenstva sigurno da je to dobro hrvatski nogomet. Sada smo koncentrirani na utakmicu sa Sevillom.

U kakvom je stanju Emreli?

- Dugo je bio bez treninga, u Sevili se vidjelo da nije u pravoj formi. Doveli smo ga jer ima kvalitetu i postupno ćemo ga dovoditi u pravo stanje. Nadam se da će nam nešto donijeti na terenu.

Kopić kaže da prebacivanje jednog igrača iz obrane u vezni red ne može promijeniti puno toga.

- Novinare razumijem, vaš je posao analizirati. No, kada slušam nogometne komentatore i analitičare, vidim da je to više samopromocija nego kvalitetna analiza. Neke stvari su mi smiješne. Ja sam trener, imam uvid u ekipu i razmišljamo o stvarima koje su najbolje za momčad.

Franjić se osvrnuo na stanje u svlačionici.

- Atmosfera je odlična, kao i uvijek. Trebamo se koncentrirati na Sevillu, da pokušamo ostvariti rezultat koji želimo. Sve je i dalje u našim rukama, držimo konce i to ćemo nastojati raditi i dalje te ići po naslov prvaka - rekao je Franjić-

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stefj
13:54 23.02.2022.

Na Perkoviću se vidi da je neigranje i stalno seljenje pozicija ostavilo traga. Prošle sezone je drugu polovicu odigrao ozlijeđen bez treninga i puno donio osvajanju prvenstva... Ove godine je degradiran, kao o svi pod Krznarom, ozlijedio se, kao i mnogi pod Krznarom... Treba mu utakmica i stalna pozicija da bi se vratio u formu... A sa Sevillom, neka odigraju dobro i ne izgube, bit će ok. I prije se znalo da Dinamo nema puno šanse. Čak i tekma tamo nije bila loša ako se maknu one 3 minute blackouta... Onakva postava s nekim umjesto Jurića i Bočkajom u boljem izdanju bi mogla biti dobro rješenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije