Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Varaždin u susretu sa Zagrebom traži prolaz za završnicu

Odbojka
Pixsell
11.11.2009.
u 10:54

Odbojkaši Varaždina igrat će večeras u 20 sati u dvorani Graberje prvu utakmicu četvrtine finala domaćeg kupa, protiv Zagreba.

Gosti, prvaci Hrvatske, u ovu su natjecateljsku sezonu ušli s prilično izmijenjenim sastavom.

No, i dalje u svojim redovima imaju registrirane neke od najboljih hrvatskih igrača, Laninovića i Osmokrovića. Iako oni ne nastupaju u svim utakmicama, borba za polufinale kupa, i to protiv Varaždina, u svakom im je slučaju dovoljan izazov da ponovno obuku Zagrebov dres.

Bez obzira na njihov nastup, Varaždinci su favoriti, posebno u prvoj utakmici pred domaćim navijačima. Ako uspije, Varaždin bi mogao biti domaćin završnog turnira Kupa, za što se već zanimao. Ulazak je na utakmicu besplatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije