MONTAŽNI BAZEN

Vaterpolski EP u Beču 1995. igrao se na stadionu

'motori_nnn_spo_081009'
'Photoshop'
09.10.2009.
u 08:03

Montažni bazen u velikoj dvorani i nije novost u svijetu. Mnoga plivačka natjecanja, od svjetskih do europskih prvenstava, bila su organizirana u velikim višefunkcionalnim dvoranama. Za vaterpolski EP u Beču 1995. godine, Austrijanci su montažni bazen postavili čak na nogometnom stadionu.

Hamburg je za SP 2013. u vodenim sportovima bazen za plivače i vaterpoliste također htio postaviti na nogometnom stadionu, no domaćinstvo je ipak dobio Dubai.

Od drugih sportova, hokejaši NHL lige odigrali su nekoliko utakmica na velikim stadionima, francuski rukometaši su u sklopu promocije rukometa završnicu prošlogodišnjeg prvenstva igrali na Floridi.

U Njemačkoj se nekoliko utakmica rukometne lige također igralo na nogometnim stadionima. U zagrebačkoj Areni u studenom će se održati natjecanja u slobodnom motokrosu.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
plakir
16:59 10.10.2009.

točno je da se vaterpolo u beču igrao na nogometnom igralištu i to iza jednog gola je bila postavljena kada i to dobro udaljena od gledališta.ovogodišnje svjetsko prvenstvo u vodenim športovima u rimu također se odvijalo na montažim objektima alii su to talijani lijepo bili uredili(pogledati na netu).nadamo se da će se i u areni lijepo napraviti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije