NE IDE U ENGLESKU

Večernji ekskluzivno doznaje: City je odustao od kupovine Vuškovića! Evo pozadine propalog transfera

Foto: HNK Hajduk
1/8
12.07.2023.
u 16:26

Luka Vušković do daljnjega ostaje na raspolaganju Ivanu Leki, a konkurenciju na stoperskim pozicijama čine mu Josip Elez, Zvonimir Šarlija, Ferro i Dominik Prpić.

Manchester City odustao je od dovođenja Hajdukova dragulja Luke Vuškovića, za sada. Naime, kako smo danas saznali od izvora bliskog igraču, Manchester City tjednima je čekao da se Hajduk očituje na njegovu ponudu od deset milijuna eura (plus tri milijuna eura), a nakon što nije dočekao odgovor, jednostavno se povukao iz posla. I okrenuo se drugim projektima.

Zašto Hajduk nije ostvario ovaj unosni transfer, to znaju samo predsjednik Jakobušić i sportski direktor Nikoličius. Ne treba sumnjati da obojica rade u najboljemu Hajdukovu interesu te da – ili očekuju još bolju ponudu za Vuškovića, ili ga u dogovoru s trenerom Lekom žele zadržati na Poljudu smatrajući da je iznimno daroviti 16-godišnjak neophodan za ostvarivanje Hajdukovih šampionskih ambicija.

GALERIJA Gdje je nestao igrač koji je bio otkriće? Prodaja Vuškovića nužna je za Hajduk

1/4

Uglavnom, Luka Vušković do daljnjega ostaje na raspolaganju Ivanu Leki, a konkurenciju na stoperskim pozicijama čine mu Josip Elez, Zvonimir Šarlija, Ferro i Dominik Prpić.

VEZANI ČLANCI:

Luka Vušković u prošloj je sezoni skupio 11 nastupa za prvu momčad Hajduka i postigao jedan pogodak.

Komentara 9

OL
olujasviholuja
17:37 12.07.2023.

Dva put sam ga gledao,protiv Dinama i Rijeka, hajduk je izgubio ,a taj mali,bio je najveći krivac što je hajduk popušio

AN
AntePortas9
18:31 12.07.2023.

Ma, koji Vušković, koji City?

DA
Darlboro
17:09 12.07.2023.

O bože... Pa zašto bi netko dao 10 milkica za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije