SKANDAL

Veliki svjetski talent (15) nestao poslije Eura. U neviđenoj drami spominje se jedan hrvatski klub

Screenshot Youtube
08.07.2024.
u 09:33

Poslije europskog turnira Porto je pokušao doći u kontakt sa svojim mladim igračem, ali nije ga mogao dobiti, smatra se da je mladić nestao zbog sukoba slavog kluba i menadžera.

Iz Portugala su stigle vijesti koje se dobrano potresle nogometni svijet, a donosi ih tamošnji medij A Bole. Nakon finala Europskog prvenstva za kadete između Italije i Portugala (3:0) nestao je 15-godišnji portugalski nogometaš Cardoso Varela, inače veliki svjetski talent kojeg žele svi poznati klubovi. Poslije europskog turnira Porto je pokušao doći u kontakt sa svojim mladim igračem, ali nije ga mogao dobiti, smatra se da je mladić nestao zbog sukoba slavog kluba i menadžera.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda raskošna kuća Luke Modrića

1/19

Portugalci pišu kako su menadžeri tražili tri milijuna eura da Varela nastavi igrati za Porto, no kako u klubu nisu htjeli pristati na to, oni su povukli bizaran potez. Vrlo brzo pronašli su klub za svog štićenika, sve su dogovorili s nepoznatim klubom iz Njemačke, no kako Varela još uvijek nije napunio 16 godina, nije mogao potpisati ugovor.

VEZANI ČLANCI:

Tako će do 29. listopada, kada puni 16 godina, igrati za hrvatskog niželigaša Dinamo iz Odranskog Obreža. Zbog toga je Porto prijavio cijeli slučaj Fifi, Portugalskom i Hrvatskom nogometnom savezu, ali i nadležnim vlastima. Ovo je zaista neobičan slučaj, a nepomenimo da je Varela svojim igrama privukao pažnju Intera, Citya, Bayerna, Reala i ostalih divova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije