NA MAKSIMIRU

VIDEO Bili smo u Dinamovoj Trofejnoj sobi, pogledajte kako izgleda i što sve čuva

Zagreb: Na Maksimiru izloženi pehari koje je Dinamo osvojio ove sezone
Luka Stanzl/PIXSELL
09.07.2024.
u 15:15

"Svi znamo kakva je bila protekla sezona, kakvu smo borbu gledali na HNL travnjacima, no uz vašu podršku i snagu koju ste nam pružali s tribina, uspješno smo se suočili sa svim izazovima i u konačnici obogatili naše vitrine za još nekoliko trofeja", izjavio je Zajec.

Počeo je prvokup godišnjih ulaznica za utakmice Dinama, a predsjednik Velimir Zajec simbolično ju je kreirao i uručio jubilarnom prvom ovosezonskom kupcu!

"Ovim putem pozivam sve navijače GNK Dinamo da se učlane u klub, kupe godišnju ulaznicu i pruže podršku našoj momčadi tijekom cijele sezone, kako kod kuće na našem Maksimiru, tako i na gostovanjima. Svi znamo kakva je bila protekla sezona, kakvu smo borbu gledali na HNL travnjacima, no uz vašu podršku i snagu koju ste nam pružali s tribina, uspješno smo se suočili sa svim izazovima i u konačnici obogatili naše vitrine za još nekoliko trofeja. Zato vas pozivam da i ove sezone nastavite s takvom podrškom, da budete naš 12. igrač i da zajedničkim snagama ispišemo nove stranice klupske povijesti. Vi ste Dinamo! Budimo kao prsta dva jedne ruke", izjavio je Zajec.

VEZANI ČLANCI:

A naš novinar Edi Džindo snimio je Trofejnu sobu u kojoj plavi drže osvojene pehare. Pogledajte kako izgleda.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije