ZASLUŽILI SU

VIDEO Dinamo burno proslavio plasman u Ligu prvaka, pogledajte kako je bilo u svlačionici

Slavlje Dinama nakon što su izborili Ligu prvaka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
25.08.2022.
u 08:42

"I naprijed plavi, pjesma se ori, bodri vas cijeli stadion. Tisuće srca sad za vas kuca jer Dinamo je šampion...", pjevali su zagrljeni igrači Dinama.

Dinamo je sinoć na Maksimiru nakon produžetaka s 4:1 svladao Bodo/Glimt i plasirao se u skupinu Lige prvaka.

Plavima će to biti osmi put da igraju u skupini elitnog klupskog natjecanja.

A ova pobjeda sinoć se burno proslavila na Maksimiru. Igrači su nakon posljednjeg sučeva zvidžuka otišli ispod sjeverne tribine i pozdravili Bad Blue Boyse koji su ih sinoć sjajno bodrili.

Pjesma se nastavila i u svlačionici.

"I naprijed plavi, pjesma se ori, bodri vas cijeli stadion. Tisuće srca sad za vas kuca jer Dinamo je šampion...", pjevali su zagrljeni igrači Dinama.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
16:42 25.08.2022.

...bravooo dečki, bili ste pravi ratnici, rovovska bitka...a Napoleon je još znao da mi Hrvati, uvijek pobjeđujemo kada je teško, dobivamo sve rovovske bitke, tako i ovu...prvo pjesma i fešta a onda idemo dalje, samo hrabro po nove uspjehe...volim te dinamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije