SENZACIONALAN POGODAK

VIDEO Ibrahim Aliyu postigao je Osijeku jedan od najljepših golova sezone

Lokomotiva i Slaven Belupo sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Slavko Midzor/PIXSELL
15.04.2023.
u 17:36

Osječki bijelo-plavi u Gradskom vrtu remizirali su s Lokosima

Osijek je u sklopu 29.kola SuperSport HNL-a ugostio Lokomotivu u Gradskom vrtu, dvoboj je završio 2:2. Bila je to utakmica momčadi koje su u lošem nizu. Posebice to vrijedi za Osijek koji već devet utakmica ne zna za pobjedu. Nanizao je pet poraza i četiri remija, a u tih devet utakmica Osijek je uspio zabiti samo dva gola. 

Bijelo-plavi su poveli već u devetoj minuti, Omerović je prekrasnim ubačajem našao Miereza koji je majstorski glavom zabio za 1:0. Lokosi su se vratili u igru u 22. minuti. 

Cipetić je ubačajem našao Aliyua koji je s škaricama zabio seznacionalan gol za 1:1. Nigerijsko krilo ove sezone igre u velikoj formi i pitanje je vremena kada će napustiti klub s Kajzerice. Mogli su Osječani opet povesti, ali Josip Špoljarić nije realizirao kazneni udarac, Čavlina je pročitao njegovu namjeru. 

Do kraja utakmice Kulenović je donio vodstvo Lokomotivi, ali Ramon Mierez osigurao je bod domaćinu u 86. minuti. 

Video pogodaka možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije