MORALI GA ZAMIJENITI

VIDEO Kaos u Italiji, huligani utrčali na teren i prijetili smrću igraču koji im je zabio dva gola

YouTube/Screenshot
12.04.2022.
u 12:07

Pietro Iemmello igrao je za Foggiju, a u dresu Catanzara ne samo da je zabio dva gola nego je i htio s bijele točke postići treći.

Čak osam golova, neredi navijača i prijetnje smrću jednom od nogometaša, obilježili su "ludu" utakmicu talijanske Serie C između Foggije i Catanzara.

Utakmica na stadionu Comunale Pino Zaccheria nekoliko je puta prekidana zbog pirotehnike i utrčavanja navijača na teren, a pravio kaos je nastao u 64. minuti kada su gosti pri vodstvu 5:1 dobili jedanaesterac kojeg je krenuo izvesti Pietro Iemmello koji je do tada već zabio dva gola.

Ovaj 30-godišnji napadač je igrao za Foggiu u sezoni 2018/19. i tada je imao nesuglasice s ultrasima. Kada je Iemmello stavio loptu na bijelu točku u teren je utrčao navijač koji ga je pokušao udariti, dio medija čak piše da je nogometaš  dobio šamar. U posljednji trenutak su ga zaustavili redari, a huligan mu je jasno pokazao "prerezat ću ti grkljan".

 

Drugi navijač je tada uletio na teren, no i njega su zaustavili redari. Iemmello je prepustio izvođenje kaznenog udarca suigraču, zatim je ubrzo zamijenjen, a pritom je još jedan navijač Foggie pokušao upasti na teren.

Talijanski mediji navode kako je Iemmello pod pratnjom izveden s terena i kraj utakmice je čekao u svlačionici.

Dodajmo kako su gosti slavili 6:2, a susret je zbog svih prekida trajao više od 100 minuta.

Gosti se nalaze na trećem mjestu ljestvice, dok je Foggia osma.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije