VATRENI U POLUFINALU

VIDEO Na srpskoj televiziji objasnili zašto je Brazil izgubio od Hrvatske: 'Oni su se bavili frizurama'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/4
10.12.2022.
u 17:03

Cijeli svijet prati rasplet završnice Mundijala u Kataru pa tako o vatrenima pričaju i u susjedstvu. Spomenuli su poruku s autobusa naše reprezentacije i dotaknuli se razloga brazilskog neuspjeha.

Hrvatska nogometna reprezentacija ušla je u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je jučer s turnira izbacila prve favorite Brazil. Selecao je poveo pogotkom Neymara u nadoknadi prvog produžetka, da bi nas u susret vratio Bruno Petković golom u 116. minuti. Lutrija penala otišla je na našu stranu i za finale ćemo se boriti s Argentinom.

Cijeli svijet prati rasplet završnice Mundijala u Kataru pa tako o vatrenima pričaju i u susjedstvu. Voditelji na jednoj srpskoj televiziji objasnili su zašto je Hrvatska pobijedila Brazilce. 

@bobanr84

РТС 1-БИСЕР ПУСТИЊЕ

♬ original sound - Boban Rajić

- Brazil je izgubio zato što je na autobusu hrvatske reprezentacije pisalo 'Obitelj', a oni (Brazilci, op. a.), njih četvorica, bojali kosu i na što liče. Oni su se bavili frizurama - zaključio je jedan od komentatora. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 8

ZU
Zujim
18:32 10.12.2022.

Koji mi vrag bi pa da otvorim ovakav tupavi clanak?!

Avatar Moodleen
Moodleen
17:25 10.12.2022.

Ova je hartija fakat najodurniji sadržaj septičke... Počeli su civilizaciji servirati i objave na njihovom zapadnoturskom pismu. Mogao bi im uskoro početi i novi rally izvjesnih poljoprivrednih vozila marke " Oluja 1995".

BE
Berri
17:30 10.12.2022.

Ovaj komentar je odličan! Kao što se ni Dalić i igrači do povratka u hrvatsku ne trebaju baviti izgradnjom stadiona. Samo odmor, masaža, i toniziranje za Argentinu. Puno spavati i mentalno se ufurati u svaki duel koji će uslijediti. Samo disciplina i usmjerenost na Argentinu i Messija, samo to nam treba biti u mislima, a nikakav stadion.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije