MAJSTORSKI POTEZ

VIDEO Pogledajte golčinu s kojom je Dinamo potvrdio prolazak u Ligu prvaka

Baku: Marko Pjaca doveo Dinamo u vodstvo 0:1 protiv Qarabaga
Marko Lukunic/PIXSELL
28.08.2024.
u 20:15

Nakon dobrog napada Dinama vatreni je dobio loptu na rubu kaznenog prostora, klasičnim biciklom prevario čuvara i onda slabijom lijevom nogom neobranjivo pogodio za vodstvo.

Dinamo u ovim trenucima gostuje u Azerbajdžanu kod Qarabaga u uzvratu play-offa Lige prvaka. Hrvatski prvak je u prvom susretu na Maksimiru slavio 3:0, a ako obrani veliku prednost, ući će u grupnu fazu elitnog klupskog natjecanja. 

Marko Pjaca se u 32. minuti pobrinuo da Dinamo rano potvrdi prolazak u Ligu prvaka. Nakon dobrog napada Dinama vatreni je dobio loptu na rubu kaznenog prostora, klasičnim biciklom prevario čuvara i onda slabijom lijevom nogom neobranjivo pogodio za vodstvo. Pogodak možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

U 53. minuti dogodila se brza kontra Dinama, Baturina je dodao za Sučića, koji je ušao u šesnaesterac i snažno pucao. Kochalski je obranio, ali je na loptu natrčao Silva i postigao autogol za 0:2 vodstvo Dinama, što je ukupnih 0:5, što bi trebalo biti dovoljno za konačnu pobjedu našeg predstavnika.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Stradun
Stradun
20:23 28.08.2024.

Pjaca je dobar. Gleda li ovo Izbornik?

MI
Micimali
20:48 28.08.2024.

Izbornik čeka Perišića

Avatar CUBE
CUBE
21:53 28.08.2024.

Velika radost na licima dinamovih i svih hrvatskih navijača, no ono najvećeg "Prave Hrvatine" nije izdržalo.Rasdost prolaska u ligu prvaka bila je kobna za ovog isinskog znalca nogomente vještine. Pamtit će mo ga po velikom navijaču i ljubiteljuz svega hrvatskog. Laka mu hrvatska zemlja koju je toliko volio. Zbogom EU Hanes. Vidimo se na nekom ljepšem mjestu. Dženaza odmah poslije pogreba na gradskom groblju Maribor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije