RIJETKO SE VIĐA

VIDEO Pogledajte nevjerojatnu pogrešku vratara Hajduka nakon koje je Lokomotiva izjednačila

Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
26.10.2024.
u 18:05

Lovre Kalinić je predugo oklijevao s ispucavanjem lopte na svom petercu pa mu je u blok utrčao Čop te se lopta od noge gostujućeg napadača odbila u mrežu.

Nogometaši Hajduka povećali su svoju prednost na vrhu HNL-a pred svojim najbližim pratiteljima na sedam bodova nakon 2-1 (1-1) domaće pobjede protiv Lokomotive u susretu 11. kola.

Hajduk je poveo golom Marka Livaje (7), na 1-1 poravnao je Duje Čop (27) da bi tri boda domaćima osigurao Niko Sigur (76).

No, gol koji je Lokomotiva postigla uistinu se rijetko viđa. Bila je to greška vratara Hajduka. Naime, Lovre Kalinić je predugo oklijevao s ispucavanjem lopte na svom petercu pa mu je u blok utrčao Čop te se lopta od noge gostujućeg napadača odbila u mrežu.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:24 26.10.2024.

Otac Tobol, majka Gzira.

KU
Kujttim
18:43 26.10.2024.

Lovru Kalinića zakucat kao trećeg vratara i odmah mu dati 3 godine da završi višu trenersku školu i da bude trener golmana. Nikakve gluposti tipa sportski direktor i slično. Ili trener ili ništa, ali početi od najmlađih dobnih kategorija. Ovo je mogla biti jako skupa škola i to mu je u šut ušao Duje Čop koji ima 35 godina i praktički mu je ovo zadnja godina u profesionalnom nogometu. Dakle, ako mu u ispucavanje uđe star igrač, onda je to za ozbiljno razmišljanje. Gattuso na potezu. Sad će Ivana Lučića vratiti na gol, ali to miksanje s vratarima će se vratiti na način da će i Lučić, koji je inače siguran, ući u niz neshvatljivih grešaka. Tako to ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije