Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emir Spahić

VIDEO 'Ronaldu sam rekao: Ne simuliraj više!'

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo (R) vies for the ball with Sevilla\'s Emir Spahic (C) during the Spanish league football match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium in Sevil
'CRISTINA QUICLER'
16.09.2012.
u 20:42

BiH reprezentativac bio je iživciran Ronaldovim pokušajem simulacijem, a onda još i više kad je CR7 krenuo vrijeđati ''malog''

Napetu, uzbudljivu utakmicu Sevilla - Real Madrid, pred 51.000 gledatelja, obilježila je i razmirica Emira Spahića i Cristiana Ronalda u drugom poluvremenu.

– Cristiano je u napadu prije našeg razgovora pokušao simulirati jedanaesterac, a onda krenuo na ovog našeg \"malog\". Ja sam samo stao ispred njega i na našemu jeziku objasnio mu da više ne simulira – rekao je reprezentativac BiH za jedan španjolski nogometni portal.

Spahić je besprijekorno odradio posao u obrani Seville.

 

Ključne riječi

Komentara 9

SA
santos008
23:19 16.09.2012.

....u tom momentu Luka se nalazio na drugom kraju terena.

HO
horok
21:04 16.09.2012.

nesretan pa glumi...

RA
rasimcanaj
22:53 16.09.2012.

Ronaldo je za to simuliranje trebao dobiti zuti karton

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije