Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HANSI FLICK

Bivši njemački izbornik preuzeo Barcelonu. Katalonci se žele vratiti na pobjedničke staze

FILE PHOTO: DFB Cup - Final - Bayer Leverkusen v Bayern Munich
Foto: POOL/REUTERS
1/4
29.05.2024.
u 15:00

Barcelona je istaknula uspjehe 59-godišnjeg Nijemca tijekom sezone 2019-20 na čelu Bayerna, s kojim je osvojio šest trofeja - Bundesligu, Njemački kup, Ligu prvaka, Njemački superkup, UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo

Bivši njemački izbornik Hansi Flick imenovan je u srijedu trenerom FC Barcelone, zamijenivši Xavija, otpuštenog nakon sezone bez naslova za katalonsku momčad. Flick je potpisao dvogodišnji ugovor s Barcom, a Nijemac je bio bez kluba od otkaza na čelu Mannschafta u rujnu 2023.

U priopćenju, Barca je priopćila da je "odabrala čovjeka dobro poznatog po visokom presingu svojih momčadi, intenzivnom i odvažnom stilu igre koji mu je donio veliki uspjeh na klupskoj i međunarodnoj razini, osvojivši gotovo sve što se moglo osvojiti svijet nogometa".

VIDEO Luka Modrić se idućeg ljeta oprašta od nogometa?! Španjolci otkrivaju njegovu budućnost

Barcelona je istaknula uspjehe 59-godišnjeg Nijemca tijekom sezone 2019-20 na čelu Bayerna, s kojim je osvojio šest trofeja - Bundesligu, Njemački kup, Ligu prvaka, Njemački superkup, UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Xavi je otpušten prošli tjedan nakon sezone bez trofeja u kojoj je Barca završila 10 bodova iza prvaka Real Madrida, izgubila finale Španjolskog superkupa od svojih vječitih rivala i ispala iz Lige prvaka od Paris St Germaina u osmini finala.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

FILE PHOTO: DFB Cup - Final - Bayer Leverkusen v Bayern Munich
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije