NEMILI PRIZORI

VIDEO Ružne scene u Mariboru: Navijači pogodili bivšeg HNL-ovca, utakmica bila prekinuta na pola sata

Incident u Sloveniji
Screenshot/Twitter
Autori: Hina, Večernji.hr
25.08.2024.
u 22:24

Maribor je poveo golom Repasa (26), a poravnao je Lasickas (35.). Olimpija sada ima 12 bodova te dijeli prvo mjesto s Koperom, dok je Maribor peti s tri boda i utakmicom manje.

Suparnik nogometaša Rijeke u posljednjem pretkolu Konferencijske lige, ljubljanska Olimpija u susretu je 6. kola slovenskog prvenstva na gostovanju protiv svog najžešćeg rival Maribora igrala 1-1 (1-1).

Maribor je poveo golom Repasa (26), a poravnao je Lasickas (35.). Olimpija sada ima 12 bodova te dijeli prvo mjesto s Koperom, dok je Maribor peti s tri boda i utakmicom manje.    

Dvoboj u Mariboru obilježile su i nemile scene, utakmica je u 15. minuti prekinuta na pola sata nakon što je dosuđen kazneni udarac za Olimpiju. Navijači Maribora zasuli su tren raznim predmetima, a jedan od njih pogodio je igrača Olimpije koji se pripremao izvesti penal.

Nakon što su se stekli uvjeti za nastavak, vratar Maribora Jug obranio je udarac Florucza, inače bivšeg igrača zagrebačke Lokomotive, Sesveta, Hrvatskog dragovoljca i Jaruna. Rijeka i Olimpija su prije tri dana u prvoj utakmici na Rujevici igrale 1-1, a uzvrat je u Ljubljani za četiri dana.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Incident u Sloveniji
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije