DOZNAJEMO

VL donosi pravu pozadinu Mandžukićevog odlaska. Ovo je istina zašto je legenda napustila stožer

Trening nogometnih reprezentativaca u Neuruppinu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
20.08.2024.
u 20:26

Mandžukić je već uoči Eura, dakle ranije, najavio svoj odlazak jer se ne vidi u trenerskim vodama. Odlučio je slavni golgeter otići drugim putem...

Jedan od najboljih napadača hrvatske reprezentacije u povijesti Mario Mandžukić iznenadno je napustio stožer vatrenih prije početka novog izdanja Lige nacija. U dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem neće nastaviti s istim angažmanom u novom natjecateljskom ciklusu, dakle bila je to zajednička odluka. 

- Zahvaljujem izborniku Daliću i HNS-u na povjerenju i pruženoj prilici, kao i svim kolegama u stožeru i igračima na suradnji. Ponosan sam na uspjehe koje smo u ovom razdoblju ostvarili i drago mi je što sam mogao u ovoj ulozi pomoći reprezentaciji. Nakon ovogodišnjeg Eura, osjetio sam da je vrijeme za nove i drugačije izazove, a reprezentaciji želim puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima - izjavio je legendarni Mandžukić za HNS-ovu stranicu.

>> Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Trening nogometnih reprezentativaca u Neuruppinu
1/24

Pojedini mediji pisali su kako je Mandžukić otišao iz reprezentacije zbog nezadovoljstva prema Daliću, no Večernji list doznaje kako to nema nikakve veze s istinom, dakle, lažne informacije. O čemu se zapravo radi? Mandžukić je već uoči Eura, dakle ranije, najavio svoj odlazak jer se ne vidi u trenerskim vodama. Odlučio je slavni golgeter otići drugim putem, nagađa se da bi se mogao baciti u menadžerske vode i raditi za jednu menadžersku agenciju. 

VEZANI ČLANCI:

Rastanak Zlatka Dalića i Super Marija bio je sasvim normalan, nije bilo nikakvog razilaženja, konflikta ili svađe, sve su se dogovorili na normalan način. Izbornik je prihvatio njegovu odluku, zahvalio se i poželio mu sreću. Isto tako, Dalić neće uzimati nove članove u svoj stožer, ostaje samo Vedran Ćorluka uz Marijana Mrmića, Dražena Ladića i Danijela Subašića.

Super Mario je osvojio svjetsko srebro u Rusiji 2018. godine, za vatrene je upisao 89 utakmica i postigao 33 gola. Karijeru je započeo u Marsoniji, zatim je igrao za Zagreb i Dinamo odakle se otisnuo u inozemstvo. Tamo je ostvario zapaženu karijeru u dresovima Wolfsburga, Bayerna, Milana, Juventusa i madridskog Atletica, a nakon igračke karijere priključio se Dalićevom stožeru od kojeg se nedavno oprostio. 

 

Komentara 16

TA
Talleyard
00:41 21.08.2024.

Mario je veliki igrač, ali za trenera treba imati komunikativne sposobnosti kakvih Mario nema.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
21:13 20.08.2024.

Dobro, to je "istina" danas - sutra je novi dan.

Avatar rubinet
rubinet
10:45 21.08.2024.

Po ćemu? To temu što se Asterix zeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije