Ništa od UFC-a

White: Zaboravite na Lesnara, on se ne vraća!

Brock Lesnar
Reuters
03.02.2014.
u 11:32

Kako je objavio White, Lesnar se neće vratiti u UFC, iako je i sam potvrdio kako postoji mogućnost da se bivši prvak vrati u njegovu organizaciju

UFC-ov predsjednik Dana White napokon je opovrgnuo višetjedna nagađanja o povratku Brocka Lesnara u tu MMA kuću, piše Fight Site.

Kako je objavio White, Lesnar se neće vratiti u UFC, iako je i sam potvrdio kako postoji mogućnost da se bivši prvak vrati u njegovu organizaciju.

"Ne, Brock se neće vratiti. Želi li se on vratiti? Pričali smo s njim i osjeća da nije bio 100 posto spreman kada se ovdje borio. Rekao mi je sve stvari koje sam vam ranije rekao. Ipak, ne, ne vraća se. Nema dogovora s njim i neće se vratiti u skorije vrijeme", zaključio je Dana.

Lesnar (5-3), osvojio je UFC titulu svladavši Randyja Couturea, a u mirovinu su ga poslali porazi od Caina Velasqueza i Alistaira Overeema, koji ga je i proteklog vikenda prozvao na revanš ako se vrati MMA borbama.

>>Mir nije imao šanse: Overeem 'uništio' bivšeg prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije