Liga za prvaka

Za dvoboj sa Zagrebom Cedevita ne naplaćuje ulaznice

Cedevita
Pixsell
21.04.2010.
u 09:31

U košarkaškom tjednu u kojem se u Zagrebu igra Final Four NLB lige Cedevita i Zagreb danas će u 18.30 sati u Podsusedu servirati zanimljivo "predjelo", svoj drugi međusobni dvoboj u četiri dana.

Cedevitaši su pobijedili u nedjelju u Trnskom i danas su u prilici istaknuti kandidaturu za mnogo više od plasmana u NLB-ligu. U to ime domaćini svim posjetiteljima ne namjeravaju naplaćivati ulaznice. Zagrebov kapetan Kruno Simon nada se pobjedi. Ona bi mrave izvukla iz krize koja bi se pak porazom dodatno produbila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije