DVA ZLATA

Za zlato je dobio više od 400 tisuća eura i dvosobni stan! Dočekan je kao heroj nacije

Philippine Olympians Arrive in Pasay City, Philippines
Foto: LISA MARIE DAVID/REUTERS
1/5
13.08.2024.
u 21:30

Lokalna streaming platforme dala mu je doživotni pristup svim svojim sadržajima, a izdašne nagrade najavio je i njegov rodni grad Manila. Yolo je u Parizu osvojio zlato na parteru, a potom i u preskoku

Filipinski gimnastičar Carlos Yulo (24) koji je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio dvije zlatne medalje, dočekan je u svojoj zemlji kao heroj uz brojne nagrade vrijednije više od milijun dolara. 

Yolo će od Vlade za dva zlata dobiti oko 350.000 dolara, te još 100.000 eura od Zastupničkog doma. Poklone sjajnom gimnastičaru uručili su i brojni poslovni ljudi i filipinske kompanije. 

GALERIJA Tom Cruise napravio spektakl u Parizu! Pogledajte ove prizore sa zatvaranja OI

Philippine Olympians Arrive in Pasay City, Philippines
1/22

Tako je dobio dvosobni stan u gradu Taguigu, dva vodeća prijevoznika u zemlji obećala su mu doživotne besplatne zrakoplovne karte, dobio je i razne kozmetičke proizvode, besplatne obroke, slastice, liječničke preglede....

Lokalna streaming platforme dala mu je doživotni pristup svim svojim sadržajima, a izdašne nagrade najavio je i njegov rodni grad Manila. Yolo je u Parizu osvojio zlato na parteru, a potom i u preskoku.

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Komentara 4

ST
struky3_
18:10 14.08.2024.

Šta je država siromašnija to je izdašnija u nagrađivanju sportaša. Obično takve nemaju gospodarstva za pohvaliti se ni kulture da im gradi imiđ pa se uzdaju u sport. Svaka sličnost je slučajna..

Avatar CUBE
CUBE
01:50 14.08.2024.

Katarina Witt je dominirala ženskim umjetničkim klizanjem 1980-tih godina kada je osim dva olimpijska naslova četiri puta bila svjetska, te šest puta europska prvakinja.Za osvojene medalje bivši joj je DDR obećao "Ladu" ... kad su se počeli smijat, jer Ladu za takve uspjehe rekla je "znam da je vama smješno ali morate znati da se u mojoj zemlji na nju čeka 5 godina a mnogi ju i ne mogu kupiti. Ovo je za za sve nostalgičare koji tvrde kako je prije bolje bilo. Jaooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije