U vlastitom domu

Ubio ga zalutali metak dok je slavio rođenje kćeri

pištolji
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
21.06.2014.
u 20:08

Vjeruje se kako je susjed ispalio metak u kući koja se nalazi neposredno iza doma Ayersovih te je metak potom prošao kroz staklena vrata njihove kuće

Novopečenog oca ubio je zalutali metak dok je slavio rođenje svoje kćeri, javlja Huffington Post. Steven Justin Ayers (33) i njegova supruga Jessica slavili su s obitelji slavili rođenje svoje tri dana stare kćeri u svom domu u Panama Cityu na Floridi kad je Stevena pogodio metak u potiljak. Nesretni je otac na mjestu poginuo, a policija vjeruje kako ga je pogodio metak kojeg je iz pištolja ispalio 62-godišnji susjed.

Vjeruje se kako je susjed ispalio metak u kući koja se nalazi neposredno iza doma Ayersovih te je metak potom prošao kroz staklena vrata njihove kuće, javlja Huffington Post.

Susjed je policiji rekao kako je pištolj opalio slučajno, no bivši je zatvorenik optužen za ubojstvo i nezakonito nošenje oružja.

>> Strava u Sarajevu: Beba zadavljena krpom pa bačena u kontejner

Ključne riječi

Komentara 3

IV
Ivanveliki
20:46 21.06.2014.

Otvorih bezveze, a i mislio sam da nije kod nas... kakvo jadno skupljanje klikova :(

VR
vrbaZG
09:12 22.06.2014.

"slavili su s obitelji slavili rođenje svoje tri dana stare kćeri" I to još poboldate... Kaj ne radi google translate?

LB
lela.baborela
09:30 22.06.2014.

Privitimizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije