Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEVOJKA SE ŠOKIRALA

Aktivirala novi broj mobitela, a onda su počele stizati poruke: 'Je li to broj iz zagrobnog života?'

aplikacije
Pixabay
01.02.2024.
u 22:13

Melli (19) je u konačnici istaknula kako joj je sve postalo previše stresno pa je nabavila novi broj

Djevojka Melli (19) krajem studenoga prošle godine od mobilnog je operatera dobila novi broj, a kada ga je aktivirala, počele su joj stizati neobične poruke. "Halo, tko je?", "Je li to broj iz zagrobnog života?", bile su neke od poruka, a djevojka je potom shvatila da je dobila broj koji je prije pripadao Williju Herrenu, njemačkom glumcu koji je preminuo 2021. godine. 

"Kad sam se prijavila s brojem, odjednom je nastala potpuna ludnica", kazala je djevojka te navela kako se nije znala nositi sa situacijom. Neki su je i zvali, a s njom je stupio u kontakt i Willijev brat. On je, kako je djevojka rekla, bio šokiran kada je vidio da je broj aktivan. 

"Sve je bilo dobro dok se u jednom trenutku nije javila i Willijeva kći Alessia Herren (22). Alessia mi je pisala na Instagramu i tražila da izbrišem video koji sam objavila na Tik Toku", rekla je Melli. Naime, 19-godišnjakinja je objavila promjenu broja te dobila više od 15000 lajkova, što se Alessii nije svidjelo te ju je optužila da preko preminule osobe želi povećati svoje doseg na Instagramu. 

VEZANI ČLANCI:

"Kad nisam izbrisala video, napisala mi je da će sada učiniti nešto drugačije i rekla je da će saznati gdje živim", kazala je djevojka te navela kako je odlučila zanemariti prijetnju. 

Alessia Herren oglasila se o incidentu za njemačke medije te navela: "Pogledala sam video i smatrala sam da ne poštiva ožalošćenu obitelj. Loše je pokušavati dobiti klikove nečijom smrću. I dalje sam s tom osobom u kontaktu na vrlo prijateljski način. Iako njezini postupci kaljaju uspomenu na mog oca. Nekoliko puta sam vrlo lijepo zamolila da izbriše video jer su htjeli postići doseg nauštrb mog oca. Ipak, video nije maknula. To stvarno nije dobra karakterna osobina i ne pokazuje poštovanje prema preminulima i onima koji su živi". Melli je u konačnici istaknula kako joj je sve postalo previše stresno pa je nabavila novi broj

GALERIJA Kaos u Bruxellesu: Bijesni farmeri pale vatru, policija se sukobila s njima

aplikacije
1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije