jedan od kandidata

Ante Gotovina predložen za nagradu grada Zadra

\'Croatian General Ante Gotovina (R) pictured before his initial appearance at the court of the UN tribunal for warcrimes in former Yugoslavia in The Hague, Monday 12 December 2005. Ante Gotovina was
AFP/Pixsell
07.11.2011.
u 18:42

Gotovina, koji je nepravomoćno osuđen na 24 godine zbog ratnih zločina, već je dobio titulu počasnog građanina grada Zadra.

Odbor za dodjelu javnih priznanja donio je prijedloge o dodjeli javnih priznanja za 2011. godinu, a ako ih Gradsko vijeće prihvati, počasni građanin Zadra Ante Gotovina dobit će ove godine i Nagradu grada Zadra.

Predložene su i nagrade za životno djelo don Pavlu Keri i Ratku Petriću, a osim Gotovine, za nagradu grada Zadra predložen je i Zlatko Košta. Nagrade će biti dodijeljene na svečanoj sjednici 24. studenog povodom Dana grada i blagdana svetog Krševana, gradskog zaštitnika.

Komentara 141

KO
Kontras22
20:17 07.11.2011.

Uskoro ce General na slobodu, a kamo ce tada Predsjednik sto je pisao tuzbu a kamo ce veleizdajnik

SU
SUXESOR
21:20 07.11.2011.

Ante, Ante srce od Hrvata, volimo te Ante ko rodjenog brata:-))

KO
Kontras22
20:13 07.11.2011.

Generala za Predsjednika Nase Lijepe, Jedini zasluzuje da vodi nas Hrvate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije