VELIKI POŽAR

Dramatična tvrdnja zadarskog azila: 'U požaru je deset pasa živo izgorjelo u najvećim mukama'

Veliki požar nedaleko Zemunika zahvatio i parkirane automobile
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/24
31.07.2024.
u 15:01

Izašli smo na teren sa namjerom da spasimo pse od požara vezane na lancima u romskom naselju, ali nažalost nismo uspjeli - navode iz azila

Veliki požar u Smokoviću bio je koban za više pasa. Na Facebook stranici Zadarski azil su nakon informacije da je jučer više pasa stradalo u obližnjem romskom naselju izvijestili o stravičnom stradavanju pasa… - Nemamo puno vremena pisati sada, ali vjerujem da svi znate za požar u Smokoviću. Bile smo na terenu skupa sa kolegom Danijelom iz Shepard Biograd (kod njega na stranici možete pogledati live videe). Izašli smo na teren sa namjerom da spasimo pse od požara vezane na lancima u romskom naselju, ali nažalost nismo uspjeli. Oko 10 pasa su živi izgorjeli. U najvećim mukama.

Ovo štene staro svega nekoliko dana je jedino koje smo uspjeli spasiti, ostali psi su vezani na lancima i Romi ih ne daju. Kolegica je skoro dobila letvom po glavi od strane njih. Nismo uspjeli spasiti pse. Ostali su tamo. Na lancima, na suncu, prekriveni milijunima krpelja, jedu koru od krumpira i ono što im se dobaci, ako se dobaci. Psi su u strašnim stanjima, a mi pomoći ne možemo. Večeras se neće moći zaspati, u mislima su oni koji su živi izgorjeli i svi oni mučenici koji su tamo ostali - naveli su. 

FOTO Ovako izgledaju Tučepi nakon katastrofalnog požara

Veliki požar nedaleko Zemunika zahvatio i parkirane automobile
1/67
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije