vrhunski splitski chef:

'Bakalar na bijelo radimo s krumpirom, on je ključan da dobijete količinu kako bi mogli nahraniti obitelj'

26.12.2023.
u 16:39

Chef Hrvoje Zirojević voli spoj tradicije i modernog, a ima rješenje i za one koji loše podnose svježi češnjak – dodajte mlijeko i maslac, oni će ublažiti njegovu jačinu

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
20:35 26.12.2023.

Kuhar preporučuje puno krumpira. A to znači malo bakalara. A bit blagdanskog obroka je uživanje u ribi.......Kad se već pravi ,jasno, treba biti urađeno kako treba. A to je odnos 1-2.

KO
KodPuza
17:48 26.12.2023.

Recept za mir u svijetu: 1. Totalno uništenje kafira i njegove šejtanske vojske, 2. Demilitarizacija ilegalnih migranata u Svetu Zemlju, 3. Deradikalizacija genocidnog hajvanskog izroda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije