OPORAVLJA SE

Banožić više nije na intenzivnom odjelu

Mario Banožić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
20.11.2023.
u 14:12

Iz KBC-a Osijek javili su nove informacije o zdravstvenom stanju bivšeg ministra obrane Marija Banožića, koji je prije 10 dana skrivio prometnu nesreću kod Vinkovaca.

Zdravstveno stanje bivšeg ministra obrane Marija Banožića u daljnjem je poboljšanju, izvijestili su iz KBC-a Osijek, gdje se oporavlja od posljedica prometne nesreće. - Premješten je iz Jedinice za intenzivno liječenje u Kliniku za neurokirurgiju, gdje se nastavlja njegovo multidisciplinarno liječenje - poručuju iz bolnice.

Podsjetimo, Mario Banožić skrivio je prometnu nesreću prije 10 dana kod Vinkovaca. Nesreća se dogodila u 6:15 na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje, a do nje je došlo kada je bivši ministar svojim terencem Nissan Terranom, dok je na cesti bila gusta magla, pretjecao kamion pa se sudario s kombijem. U nesreći je tragično preminuo vozač kombija Goran Šarić, dok je bivši ministar teško ozlijeđen. 

Inače, Mandatno-imunitetno povjerenstvo predložit će da se prihvati zahtjev odvjetnice Marija Banožića da mu se aktivira saborski mandat te se on stavi u mirovanje, rekao je za 24sata šef Mandatno-imunitetnog povjerenstva Robert Jankovics. Naime, odvjetnica bivšeg ministra obrane Ksenija Vržina podnijela je u četvrtak zahtjev za aktivacijom i mirovanjem njegova saborskog mandata te korištenje opcije 6+6, koja Banožiću omogućava da koristi šest plaća i 50 posto plaće drugih šest mjeseci. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 3

DU
Deleted user
15:50 21.11.2023.

ali evo, baš nekako se ne može sjetiti šta se desilo...a s vremenom će mu se javiti san da je srndać izletio pred njega pa je morao skrenuti..

DU
Deleted user
17:49 20.11.2023.

Ali mi se čini poslije ovog udesa nije ni centriran!!!

LE
Levanto
15:03 20.11.2023.

Neka mu bude sve u pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije