Premijer u BiH

Banski dvori: Milanović nije bolestan, na sajmu je u Mostaru

Milanović
Foto: Vlada.hr
1/3
09.04.2013.
u 11:30

Od izvora bliskog premijeru Zoranu Milanoviću doznajemo da nikakav sastanak s Dačićem, Bevandom i Đukanovićem nije dogovoren, kao što su pisali BiH mediji koji su objavili da Milanović na sastanak nije došao jer se razbolio

Od izvora bliskog premijeru Zoranu Milanoviću doznajemo da nikakav sastanak s Dačićem, Bevandom i Đukanovićem nije dogovoren, kao što su pisali BiH mediji koji su objavili da Milanović na sastanak nije došao jer se razbolio.

– BiH mediji netočno izvještavaju, niti se Milanović trebao sastati s trojicom premijera, niti je premijer bolestan. Upravo je u ovom trenutku na sajmu u Mostaru, u kojem ima radni sastanak s direktoricom sajma – kaže naš izvor iz Banskih dvora.

Vlada je na svojim stranicama objavila fotografiju premijera Milanovića sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem i crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem na otvaranju 16. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.

BiH mediji pisali su da su se jutros u mostarskom hotelu Bevanda trebali sastati Milanović, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, srbijanski premijer Ivica Dačić te crnogorski premijer Milo Đukanović.

>>Milanovića zanimaju prva Gospina ukazanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije