Loši odnosi s Hrvatskom

Bez osude zločinaca i odštete žrtvama Crna Gora ne može u Europsku uniju

10.07.2024.
u 11:21

Više od desetljeća Podgorica odbija razgovarati o otvorenim pitanjima koja su sad ugrađena u pregovore

Komentara 42

FR
Frtajler
11:27 10.07.2024.

Razbojnici koji su rusili Dubrovnik, palili i silovali po Hrvatskoj,su mislili da ce proci bez posljedica. Nece moci

RO
Romica
11:33 10.07.2024.

Pa vi sada slušajte Srbiju ali nema veze pomoć će im Rusi Srbi i Kinezi .zaboravili što su im Kinezi htjeli učiniti kada su ih zadužili za ceste po crnoj gori EU je isplatila dug .

ŠI
Šime
11:45 10.07.2024.

U Crnogoraca postoji narativ kako su Konavle i Dubrovnik puni svakovrsnoga bogatstva i da ih treba toga" osloboditi" i prenijeti to u Crnu Goru .Geslo njihovih ratnika pred napad je :"u tvrđavi/selu/gradu ima plijena ,vina i žena i po osvojenjuu sve je to,vojnici, vaše" Zbog takvoga njihova ponašanja nema im ulaska u EU dok ukradeno ne vrate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije