IZRAEL ZAPRIJETIO IRANU

Američko vodstvo ne želi riskirati s Trumpom: Biden uputio posebnu molbu Izraelu oko Irana

10.10.2024.
u 21:05

Teheran prijeti da će lansirati 2000 moćnih raketa u jednome valu na izraelski teritorij, to je deset puta više projektila nego u prošlome iranskome napadu.

Komentara 11

DU
DugouhiDuško
23:04 10.10.2024.

Što ti je Američko oružje. To je jedino licencirano oružje na svijetu. Kupovinom toga oružja automatski dobijaš licencu za ubijanje i razaranje i zaštićen si od Haškog suda. Dok na primjer ispališ dvije Ruske granate na pogrešno mjesto i već te zovu iz Haga.Zato kupujte samo Američko jer ono u sebi sadrži i jedan vid demokratije dok Rusko služi samo da pravi zločine.

Avatar McDonald
McDonald
22:45 10.10.2024.

Recimo to ovako, godinama stvarajuci, financirajuci i instrumentalizirajuci proxy milicije sirom Bliskog istoka, temeljeci kompletno politicko djelovanje na potpunom unistenju drzave Izrael, te, konacno, raketnim napadom od prije par dana, Iran si je sam dosudio ono sto mu slijedi... Ne bi im u koži...

EU
eurofil55
23:08 10.10.2024.

SAD i Rusija su među dvije države kojima odgovara povećanje cjene nafte na svjetskom tržištu. Ono što SAD ne odgovara je namjera Irana da balističkim projektilima sa svojih podmornica gađa podmorsku komunikacionu infrastrukturu na Bliskom istoku. U situaciji kada je Izrael ostao bez tri najveća radara (takozvane oči i uši Izraela) i bez mogućnosti da samostalno uzvrati Iranu ali i potencijalno gađanje američke pomorske flote za SAD bi bila katastrofa. Sve njihove baze na Bliskom istoku sigurnu komunikaciju održavaju putem te infrastrukture. Usput budi rečeno, da li ste u mogućnosti provjeriti informaciju da je fetva Irana na nuklearno oružje ukinuta još prilikom atentata na Qasema Soleimania?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije