10.05.2023. u 08:03

Ako mi unutar jedne, živuće generacije nismo u stanju pamtiti tko nam od američkih političara pomagao i zauzimao stranu žrtava velikosrpske agresije, kako se možemo nadati da će neke druge generacije išta pamtiti. O Trumpovoj nekompetentnosti ovih dana najbolje svjedoči Bill Barr, njegov bivši glavni državni tužitelj: "To je horor show…"

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goran2hr
08:17 10.05.2023.

Da, stvarno, kako nam je to u DR pomogao Biden ili općenito SAD? Ono malo što su pomogli, to su nam i naplatili. U jednom trenutku, zbog bihačkih Muslimana, dali su nam nekakvo više "žuto" nego "zeleno" svjetlo, a prije i poslije toga pravili su nam štete, koje bi se nadugo mogle nabrajati. Nije niti Trump za nas neka sreća, ali svakako manje zlo od Bidena.

BJ
BjelobabaStevo
09:29 10.05.2023.

Ako nema SAD sposobnijeg za predsjednika onda joj je to kraj. To znaci da su stavili senilnog starca za upravljac jer zeke da pravi vozaci voze auto kao tudje,pa da ne odgovaraju kada ga u velikoj mjeri uniste i kazu, pa za uprfavljacem je bio on, sta mozes od njega ocekivati i traziti, a niko nije kriv sto su ga izabrali, krivi biraci, to jest sve pokrali a niko ne odgovara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije