SUĐENJE

Optuženi: Nisam kriv za ubojstvo, no priznajem da sam imao ilegalnu pušku!

Božidar Brezovečki
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
07.05.2015.
u 19:47

Božidar Brezovečki optužen je za ubojstvo nevjenčane supruge Biserke Peunić

- Nisam kriv za ubojstvo! No priznajem da sam ilegalno posjedovao pušku - kazao je Božidar Brezovečki (60) kojem je na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje zbog ubojstva nevjenčane supruge Biserke Peunić. Prema optužnici ubio ju je 16. prosinca lani hicima iz puške M-48 koju je ilegalno posjedovao. Dogodilo se to u kući u Vinogradskoj ulici 3 u Zlataru, u kojoj je Brezovečki  nevjenčano živio s Biserkom Peunić. Brezovečkog se tereti da ju je ubio dok je ležala na krevetu. Prišao joj je i ispalio jedan hitac u vrat. Potom je otišao do susjeda koji živi u kući udaljenoj 200-ak metara. Što se potom događalo posvjedočio je taj susjed.

- Bio ja na putu ispred kuće i zazvao me je. Kada sam izašao na dvorište, kazao mi je da nazovem policiju jer je ubio Bibu. Pitao sam ga: Nisi valjda!? On mi je na to samo kratko kazao: Jesam! Pitao sam ga zbog čega, što mu je došlo, a on mi je tada počeo spominjati račune za struju što ih je plaćao. Nisam ga baš najbolje razumio jer mi je djelovao nekako izgubljen - svjedočio je susjed.

Kazao je i da je on s Brezovečkim bio u dobrim odnosima, te da nije znao je li među nevjenčanim supružnicima bilo problema.

- Božidar je znao popiti, nekad više, nekad manje. Nisam znao da ima pušku, niti sam ikada čuo hice iz pravca njegove kuće - kazao je svjedok.

>> Nakon ubojstva partnerice otišao k susjedu i rekao mu da zove policiju

>> Ubio suprugu pred djecom zbog sumnje u preljub

Komentara 3

MH
mrtav-hladan
21:05 07.05.2015.

E jado jadni ..

HY
Hygeia
21:20 07.05.2015.

Ubije zenu i kaze nisam kriv.Pa jel taj covjek uopce mozak posjeduje ,kad moze jos da tako nesto kaze.Tu se puca ,ubija kao na divljem zapadu.Koja strahota.

DU
Deleted user
08:40 08.05.2015.

tako je zapisano,tako je.,, i tako ce biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije